Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την μήνυση στον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την μήνυση στον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, το πρωί της Δευτέρας 30/5, και έδωσε απαντήσεις για την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας στον κ. Θεοδωρόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε όλο το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση και φαίνεται, από τα λεγόμενά της, πως ο ίδιος προέβη σε μία παράνομη πράξη με αθέμιτα μέσα για την απόκτηση στοιχείων για την έρευνά του.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως μετά την διάρρηξη στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο συγκεκριμένος δικηγόρος μπήκε στο σπίτι, παραβιάζοντας την πόρτα και πήρε στοιχεία και χαρτιά από την τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας τα οποία παρουσίασε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την μήνυση κατά του κ. Θεοδωρόπουλου

Η αδερφή της κατηγορούμενης ανέφερε αρχικά: «Άφορά στην κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας από τον κύριο Θεοδωρόπουλο. Την Παρασκευή το απόγευμα πληροφορήθηκα ότι είχαν μπει οι δικηγόροι των συγγενών στο σπίτι της κυρίας Κούτρα, παραβιάζοντας την πόρτα, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα, αλλά το θέμα είναι ότι φεύγοντας είχαν αφήσει ανοιχτή την πόρτα και ο καθένας μπορούσε να μπει ότι ώρα ήθελε.

Συν ότι είχαν κάνει περέλαση όλοι οι δημοσιογράφοι από εκεί. Ενημερώθηκα ότι έχει μείνει ανοιχτή η πόρτα, μίλησα με τον δικηγόρο μου. Εννοείται ότι το καλό θα είναι να μπορέσουμε να πάμε είτε εγώ είτε κάποιος συγγενής, να καθίσουμε απέξω να κοιτάμε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μπει οποιοςδήποτε, να έρθει και να κάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, είτε κλοπή, είτε οτιδήποτε».

«Γύρω στη 1 είδαμε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη , να παραδέχεται ότι έχει μπει μέσα στο σπίτι και έχει πάρει κάποια σημειώματα από την τσάντα της Τζωρτζίνας που βρισκόταν εκεί και μετά από 10 λεπτά, εμφανίστηκε να έρχεται προς το σπίτι, μαζί με έναν άλλο κύριο, μπήκαν πολύ γρήγορα μέσα και πήραν κάποια έγγραφα και την σχολική τσάντα», είπε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Γύρω στις 7 το πρωί ο κ. Λέων, ο άλλος δικηγόρος των συγγενών είχε μπει μέσα στο σπίτι με τηλεοπτικό συνεργείο, εγώ κάλεσα την Άμεση Δράση, ήρθαν και όλοι μαζί φύγαν και πήγανε στην Άσφάλεια της Πάτρας».

Ρούλα και Μάνος έβγαζαν selfie την ώρα που έκαναν τάμα για την Τζωρτζίνα που νοσηλευόταν

Ακόμη μία ημέρα που οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη διαδέχονται η μία την άλλη, και μετά την εικασία για εκταφή της Μαλένας από την ιατροδικαστή και την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας στον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών μαρτυριών που προκαλούν αίσθηση.

Στο Πρωινό την Δευτέρα 30/5 φίλη του ζευγαριού περιέγραψε το ζευγάρι έβγαζε selfie και ήταν χαρούμενοι, ενώ είχαν πάει να κάνουν τάμα για την Τζωρτζίνα, η οποία νοσηλευόταν.

Είχανε τάσεις έτσι… Θέλανε κιόλας να φαίνονται! Εκμεταλλεύτηκε το ότι πήρε έναν «όμορφο», να τον «ανεβάσει», να δειχτεί κι αυτή…

Έχουμε εδώ πέρα έναν Άγιο, τον Άγιο Νικόλαο των Σπάτων (Αχαΐας). Κάποια στιγμή όταν το παιδί ήταν στο νοσοκομείο, είχανε πει να πάνε με τα πόδια για να βοηθήσει ο Άγιος να πάνε όλα καλά με το παιδί και… βγάζανε selfie! Αντί να κάνουμε το τάμα τους και ψυχολογικά να είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε γονιός αυτοί βγάζανε selfie.

Θυμάσαι η φωτογραφία τι έδειχνε δηλαδή;

Ήτανε το ζευγάρι κανονικά, ήτανε δύο φωτογραφίες μαζί με τους φίλους τους και έλεγαν «για την Τζωρτζινούλα μας, ο Άγιος να μας έχει καλά» και ήταν χαρούμενοι μια χαρά χουχου, χιχιχι… φωτογραφία και έδειχναν που πηγαίνανε.

Είναι μια απόσταση περίπου πόσων χιλιόμετρων από το σπίτι;

Καμιά πενηνταριά…

Θα διήνυαν δηλαδή μια απόσταση 50 χιλιομέτρων για να τους βοηθήσει ο Άγιος με τη Τζωρτζίνα…

Ναι, ναι, ναι… Όλοι το σχολιάσανε, ότι πως γίνεται ρε παιδί μου να κάνεις τάμα, να πηγαίνεις για το παιδί σου, να πονάς και… να βγάζεις selfie»! Από κει αρχίσαμε και σχολιάζαμε και λέγαμε ότι κάτι συμβαίνει… Ήταν όταν ήταν η Τζωρτζίνα στην εντατική, μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Εγώ νομίζω ότι αν το έκανε για την ψυχή της, φωτογραφίες δεν θα έβγαζε! Όταν κάνεις κάτι για την ψυχή σου και κάτι που θες να το πιστέψεις, το κάνεις για σένα, το κρατάς για σένα μέσα σου, δεν το κοινοποιείς!

Άρα ο λόγος που πιστεύετε ότι το κοινοποίησε κιόλας;

Προφανώς για να σπρώξει το συναίσθημα του κόσμου, για να μη σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται ίσως…