Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη η πόλη με την αυτοκτονία γνωστού προπονητή και μεγάλου ονόματος του αθλητισμού

Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη η πόλη με την αυτοκτονία γνωστού προπονητή και μεγάλου ονόματος του αθλητισμού

Μετά το θρίλερ στην Θεσσαλονίκη με τον τραγικό θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας, άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε μέρος στην συμπρωτεύουσα με την αυτοκτονία γνωστού προπονητή της πόλης με λαμπρό όνομα στον χώρο του αθλητισμού.

Τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη φαίνεται να σχετίζονται με μία άλλη υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο καθώς αφορούσε καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων βαθύπλουτων οικογενειών, που όμως εξιχνιάστηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του.

Για ποιο λόγο οδηγήθηκε στην αυτοκτονία

Ο 50χρονος προπονητής έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί όπως εξηγεί στο σημείωμα που άφησε πίσω του – και βρίσκεται σε γνώση της Thessnews – οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος. Της δόθηκε ολόψυχα, όπως λέει. Αλλά δυστυχώς μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να «κάνουν φτερά» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο αυτόχειρας λέει ότι, ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του. Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της για αυτόν.

Όμως ο γυμναστής λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα αρχίζει και κάνει κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με «δασκαλεμένα κορίτσια» όταν πηγαίνουν σε πάρτυ με πλούσιους νεαρούς. Αποκαλύπτει ότι μπροστά του η αγαπημένη του παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν αυτή θα βρεθεί μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που συζητήθηκε πολύ.

Πότε θα γίνει η κηδεία της τρανς που ήταν στα αζήτητα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Μετά το περιστατικό όπου παππάς απαγόρευσε σε τρανς να λάβει φαγητό από την ενορία του, γνωστή έγινε πριν λίγες μέρες η είδηση πως στη Θεσσαλονίκη 60χρονη τρανς με το όνομα «Μπαλί» απεβίωσε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και έμεινε στα «αζήτητα» του νοσηλευτικού ιδρύματος για περίπου μία εβδομάδα καθώς κανένας συγγενής ή γνωστός δεν προθυμοποιήθηκε να πάει.

Η Μπαλί εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη ως σεξ εργάτρια ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Όπως έγινε γνωστό
μετά την παρέμβαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκαν άμεσα οι διαδικασίες που απαιτούνται και το κόστος της κηδείας θα καλυφθεί προσωπικά από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, που από την αρχή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για την υπόθεση, ενώ και τα έξοδα για τον χώρο ταφής θα καλυφθούν από δωρεά του δήμου Θεσσαλονίκης.