Τραγωδία Πάτρα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις - Συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μηνύουν ξανά τον Δασκαλάκη

Ετοιμάζεται ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς για αγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις - Συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μηνύουν ξανά τον Δασκαλάκη

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας είναι άκρως καταιγιστικές όσο περνούν οι ημέρες μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/6) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λέων τόνισε χαρακτηριστικά πως θα κάνει αγωγή στον Μάνο Δασκαλάκη καθώς δεν είχε πληρώσει κάποια ενοίκια στην κατοικία όπου διέμεναν (δείτε εδώ για πρώτη φορά το εσωτερικό).

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

«Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι» - Ξέσπασε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών. Ωστόσο, από τότε που βγήκε στην επιφάνεια για πρώτη φορά η οικία της οικογένειας Δασκαλάκη, έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα στην τσάντα της Τζωρτζίνας υπήρξε ένα άκρως "ανατριχιαστικό" σημείωμα το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Μαμά είσαι κακιά». Από την άλλη, η οικογένεια της Πισπιρίγκου ξέσπασε φανερά με τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όπου βρέθηκε επίσης εκεί.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (2/6) μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» ο κ. Λέων όπου δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν πήρα τίποτα από το σπίτι».