Πάτρα: «Μην ξαναπείτε ότι τους βάζουμε εμείς!» - Η σκληρή απάντηση του Λιάγκα στην μητέρα της Πισπιρίγκου

Σχετικά με την μαρτυρία πως χόρευε 15 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Μην ξαναπείτε ότι τους βάζουμε εμείς!» - Η σκληρή απάντηση του Λιάγκα στην μητέρα της Πισπιρίγκου

Το πρωί της Τρίτης7/6 στην εκπομπή Πρωινό, ασχολήθηκαν για ακόμη μία φορά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και "καίνε" την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και τη μητέρα της, μιας και μετά το περιστατικό με τους χορούς 15 μέρες μετά το θάνατο της Μαλένας, νέα μαρτυρία "μιλά" για το συμβάν...

Η απάντηση του Λιάγκα στη μητέρα της Πισπιρίγκου

Μια αυτόπτης που βρέθηκε στην ίδια ταβέρνα και γιόρταζε τα γενέθλιά της είπε στο «Πρωινό» πως είδε τη μητέρα της 33χρονης να διασκεδάζει 15 μέρες μετά τον θάνατο της εγγονής της. Η ίδια με την κόρη της Δήμητρα απάντησαν στις κάμερες πως δεν ισχύει τίποτα, και πως οι εκπομπές θα έπρεπε να ντρέπονται που βάζουν τον κόσμο να λέει τέτοιες ανακρίβειες.

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε με νέα μαρτυρία της ίδιας γυναίκας, προκειμένου να φρεσκάρει τη μνήμη της κυρίας Ελένης, ενώ σήμερα μία ακόμη νέα μαρτυρία «καίει» τη μητέρα της Ρούλας.

«Μπορώ να κινηθώ νομικά»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο περισσότερο από κάθε άλλη υπόθεση των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα το ζευγάρι Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη και οι συγγενείς αυτού δεν σταματούν να δίνουν «τροφή» στους δημοσιογράφους, με την κυνικότητα του χαρακτήρα τους.

Χαμός έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ρεπορτάζ του Πρωινού που ήθελε την Ελένη Λεγάτου, την μητέρα της Πισπιρίγκου να χορεύει ζεϊμπέκικο, μόλις 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Μάλιστα η απάντηση της εν λόγω γυναίκας για το ήθος της εκπομπής πυροδότησε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τόνισε ότι θα μπορούσε να κινηθεί νομικά, μιας και τον κατηγορεί για δυσφήμιση, αλλά δεν το κάνει γιατί σέβεται το πένθος τους.

«Το έχουμε ξαναπεί. Ο πόνος του καθενός είναι προσωπικός. Ουσιαστικά κατηγορηθήκαμε από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Εγώ θα μπορούσα να κινηθώ νομικά αλλά δεν το κάνω. Αν αποδειχθεί τελικά κυρία Ελένη ότι η κόρη σας σκότωσε το παιδί ή τα παιδιά της; Κάθε βράδυ προσεύχομαι γι΄αυτό. Απλά θα αντιδρούσα αλλιώς σε αυτό που σας συμβαίνει τώρα»