Δίκη Λιγνάδη: Ίσως ανατραπούν πολλά - Στο φως η κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα

Τι υποστηρίζει για εκείνη την περίοδο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Ίσως ανατραπούν πολλά - Στο φως η κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα

Η εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/6, έφερε στο φως της δημοσιότητας, απόσπασμα από την κατάθεση της Ελένη Κούρκουλα στις Αρχές , όταν ξέσπασε αυτή η ιστορία με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η γνωστή ηθοποιός καταθέτει σήμερα στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης σχετικά με την υπόθεση της Επιδαύρου, και όσα αναφέρει ανατρέπουν εντελώς τα όσα υποστηρίζει ο μάρτυρας κατηγορίας.

Απόσπασμα από τα όσα κατέθεσε η Ελένη Κούρκουλα

«Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Νοικιάζαμε ένα σπίτι εκεί και έμενε μαζί μας, μαζί με τον αδερφό του και την ανιψιά του. Πήγαμε όλοι μαζί την 1η Αυγούστου και μείναμε στο σπίτι που νοικιάζαμε στο Σταυρό Ιθάκης και το μέρος αυτό λέγεται Πόλη. Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κύριου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο.

Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από την 1η Αυγούστου. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από την Ιθάκη, θέλει μια διαδικασία. Ήμασταν 22 μέρες στην Ιθάκη με τον κύριο Λιγνάδη, τον αδερφό του και την ανιψιά του που κάποια στιγμή γύρισε πίσω στη μαμά συνοδεία του πατέρα της. Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελένη Κούρκουλα.

Η Έρρικα Μπίγιου αποκαλύπτει για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται, μίλησε η ηθοποιός Έρρικα Μπίγιου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά "Έρωτάς με Διαφορά" και αποκάλυψε εκτός από την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής, για τη συνεργασία της με τον πλέον κατηγορούμενο για βιασμό, Δημήτρη Λιγνάδη (εδώ οι τελευταίες εξελίξεις της δίκης του).

«Μεγάλωσα στην Αθήνα, έδωσα πανελλήνιες γιατί μου έλεγε η μητέρα μου ας έχεις και κάτι πιο χειροπιαστό. Πέρασα χημικός τροφίμων και πήγα για τρία χρόνια αλλά παράλληλα έδωσα εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης και πέρασα την ίδια χρονιά. Τα προσπάθησα μαζί για τρία χρόνια και κάποια στιγμή άρχισα να δουλεύω πολύ στο θέατρο» είπε η Έρρικα Μπίγιου.

«Έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, την οποία δεν θα δούμε αύριο ή πατώντας ένα κουμπί, αλλά σίγουρα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Είχα συνεργαστεί με τον κ. Λιγνάδη στο παρελθόν. Ήταν μια νορμάλ συνεργασία από τη δική μου εμπειρία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η δικαιοσύνη» πρόσθεσε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.