Κολωνός: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...» - Ο λόγος που διαλύθηκε ο γάμος του 53χρονου με την πρώην σύζυγό του

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...» - Ο λόγος που διαλύθηκε ο γάμος του 53χρονου με την πρώην σύζυγό του

Όλο και πιο συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως για τη υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στο Κολωνό. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 24/10, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή T-live ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου βασικού κατηγορουμένου, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως διαλύθηκε ο γάμος του με την σύζυγό του, η οποία κρατούσε επαφή με την μητέρα της 12χρονης (δείτε εδώ τα μηνύματά τους).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της πρώην συζύγου του 53χρονου

«Εμένα είναι φίλος μου ο γιος του πρώην ζευγαριού. Είχε έρθει και μου είχε πάρει μία συνέντευξη στο πλαίσιο της μαθητείας του. Καμία φορά επικοινωνούσαμε μέσω facebook, μου έστελνε τα άρθρα του, έχοντας τη φιλοδοξία να γίνει καλός δημοσιογράφος, όπως κι έγινε.

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και ήρθαν σε εμένα. Η πρώην σύζυγος του 53χρονου είχε μάθει ό,τι συνέβαινε, ενημέρωσε τον γιο τους και καταλαβαίνετε τι μπορεί να συνέβη.

Ήρθαν σε μένα, απαίτησε εκείνη διαζύγιο, τους εξήγησα νομικά κάποια πράγματα. Στη συνέχεια, επειδή εκείνος δεν συμφωνούσε να δώσει το διαζύγιο, του είπα ότι δεν θα κάνω για διετή διάσταση, γιατί το πρώην ζευγάρι που είχε διάφορα θέματα δικά του, ήταν χωριστά από τον προηγούμενο Γενάρη.

Συμφώνησε αναγκαστικά, υπέγραψαν το διαζύγιο γύρω στις 22, ή 24/9/2022 γιατί υπάρχει μία διαδικασία. Έπρεπε να περάσουν κάποιες ημέρες και στις 3/10/2022 λύθηκε ο γάμος με συμβολαιογραφική πράξη. Η διάσταση η ουσιαστική έγινε και τυπική. Παρέμεναν μαζί γιατί το μοναδικό αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο ήταν αυτό το σπίτι, το οποίο είναι αγορασμένο με δάνειο και τους ανήκει μισό-μισό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου.

Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του 53χρονου

Την ώρα που η Αστυνομία αναζητά τον τρίτο μαστροπό στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, εξοργισμένοι πολίτες φαίνεται πως πήραν την δικαιοσύνη στα χέρια τους και προσπάθησαν να καταστρέψουν την περιουσία του 53χρονου δράστη που βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει δηλαδή, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην πολυκατοικία που διέμενε και τον πυροδότησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην είσοδο του κτιρίου όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός