Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου - Ποια είναι η απόφαση του Εισαγγελέα για τον 43χρονο δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου - Ποια είναι η απόφαση του Εισαγγελέα για τον 43χρονο δράστη

Λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε γνωστό πως συνελήφθη ένας 55χρονος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ωστόσο μόλις την Δευτέρα 7/11 διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή του.

Προφυλακιστέος ο 55χρονος για την υπόθεση του Κολωνού - Τι συμβαίνει με τον 43χρονο

Ανακοινώθηκε, λοιπόν, πως ο προπονητής ποδοσφαίρου παρόλο που αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα πάρει τον δρόμο προς την φυλακή.

Ο 43χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από την αστυνομία παρά τις προσπάθειές του να αποφύγει την σύλληψή του, συνεχίζει να επιμένει πως δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και το κορίτσι, όμως παραδέχεται πως την συνάντησε. Μάλιστα, ζήτησε προθεσμία, η οποία του δόθηκε.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Η απάντηση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται

Την Παρασκευή 4/11 συνελήφθη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ο 55χρονος που εντοπίστηκε από την Αστυνομία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπως ήδη αναφέρθηκε. Λίγο νωρίτερα, όμως, ένας από τους 212 που σχετίζονται με την ανήλικη μίλησε στην κάμερα του STAR.

Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούγονται, γι' αυτό και δεν φοβάται καθόλου για όσα λέει, ενώ περιέγραψε αναλυτικά την συνομιλία που είχε με την νεαρή κοπέλα.

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα.

Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε».

«Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών», κατέληξε.