Αλλάζουν όλα για την Εύα Καϊλή - Η ανακοίνωση για την κόρη της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ δύσκολος είναι ο τελευταίος μήνας για την Εύα Καϊλή, καθώς κρατείται στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο λόγω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με το Qatar-Gate, με τους δικηγόρους τους να κάνουν τα πάντα ώστε να την αθωώσουν.

Το πιο επίπονο κομμάτι, ωστόσο, για την 44χρονη τέως Ευρωβουλευτή είναι το γεγονός πως δεν έχει δει την κόρη της, κάτι που ζητά επίμονα τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, η ίδια πρότεινε να συναντήσει την μικρή κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω του Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τα δυο αυτά αιτήματα είχαν απορριφθεί με αποτέλεσμα η Εύα Καϊλή να είναι καταρρακωμένη ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, αυτή η άρνηση έφερε το ξέσπασμα μέσα από το κελί της.

«Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου», είχε πει η ίδια αποκλειστικά στο STAR ενώ την ίδια στιγμή οι δικηγόροι από την πλευρά τους έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να πείσουν τους δικαστές για να αφεθεί ελεύθερη προτού την ακρόασή της με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλος να δηλώνει πως «Όπλο μας είναι τα λεγόμενα του ανακριτή. Ο ίδιος ο ανακριτής, ο Μισέλ Κλεζ είπε «δεν έχω στοιχεία που να τεκμηριώνουν και να «δένουν» την Εύα Καϊλη με τα χρήματα και με δωροδοκία. Εκεί θα πατήσουμε και εγώ και ο συνάδελφος δικηγόρος από τις Βρυξέλλες».

Θα συναντήσει την κόρη της η Εύα Καϊλή

Τελικά, έγινε νωρίτερα γνωστό πως η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει για πρώτη φορά την κόρη της καθώς οι βελγικές Αρχές επέτρεψαν το επισκεπτήριο, το οποίο θα κρατήσει τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, η σημερινή πρώτη επαφή της με το μικρό παιδί της θα γίνει σε ειδική αίθουσα των φυλακών του Χάρεν στο Βέλγιο, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ, Έφη Κουτσοκώστα και η συνάντηση θα έχει διάρκεια μόνο 3 ωρών, ενώ το παρών θα δώσει στο επισκεπτήριο και ο πατέρας της (διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για την δεύτερη εγκυμοσύνη της).