Βασίλης Τόπαλος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Κλήθηκαν για κατάθεση 15 πρόσωπα

Αναμένεται η αποκάλυψη της αλήθεια για τον θάνατό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βασίλης Τόπαλος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Κλήθηκαν για κατάθεση 15 πρόσωπα

Ο ξαφνικός θάνατος του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία, όπως και πολλά ερωτήματα. Ο τρόπος με τον οποίο συνέβη είναι ακόμα υπό διερεύνηση καθώς τα αίτια δεν είναι ακριβή, παρά το γεγονός πως η ιατροδικαστική του εξέταση έχει ήδη ανακοινωθεί.

Αυτό σημαίνει πως οι Αρχές ακόμη αναζητούν την αλήθεια και γι' αυτό θα κληθούν για κατάθεση όλα τα πρόσωπα που βρισκόντουσαν στο γυμναστήριο την ώρα που συνέβη το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, συνολικά φέρεται να ήταν στο γυμναστήριο 15 πρόσωπα.

Νέες καταθέσεις για την υπόθεση του Βασίλη Τόπαλου

Οι Αστυνομικοί Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, πήραν το Σάββατο μία ακόμη κατάθεση από αθλητή που βρισκόταν στο χώρο και ο ίδιος φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι γινόταν έντονη προπόνηση και όχι σπάρινγκ (δείτε εδώ ποια είναι η αλήθεια).

Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον άτυχου αγοριού να κληθούν εκ νέου για διευκρινίσεις, ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση θανάτου του και την αποκάλυψη σχετικά με το τι ήταν αυτό που οδήγησε οδήγησε στην κατάρρευση του και αν προηγήθηκε κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Την Πέμπτη 5/1 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον 16χρονο Βασίλη, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο και μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε το δελτίο ειδήσεων του Star είδαμε από νωρίς το μεσημέρι πλήθος κόσμου να σπεύδει στο σημείο για το τελευταίο αντίο.