Σεισμός Τουρκία: Νεκρός γνωστός ποδοσφαιριστής! Βρέθηκε το άψυχο σώμα του στα συντρίμμια

Ανασύρθηκε ζωντανή η σύζυγός του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σεισμός Τουρκία: Νεκρός γνωστός ποδοσφαιριστής! Βρέθηκε το άψυχο σώμα του στα συντρίμμια

Ανάμεσα στους χιλιάδες νεκρούς στον σεισμός της Τουρκίας, βρίσκεται και ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής, του οποίου το άψυχο σώμα του βρέθηκε στα συντρίμμια της πολυκατοικίας ου έμενε.

Μολονότι λίγα 24ωρα μετά τον σεισμό υπήρξαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη ζωή έχοντας διακομιστεί σε νοσοκομείο, το στενό του περιβάλλον και η ομάδα του διέψευσαν κατηγορηματικά την είδηση.

Αυτός ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στην Τουρκία

Ο 31χρονος Γκανέζος ποδοσφαιριστής της τουρκικής Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Premier League με τη Νιούκαστλ και τη Τσέλσι, βρέθηκε νεκρός στα ερείπια της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία κατέρρευσε τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: «Οι φωνές στα χαλάσματα ήταν ζωντανών νεκρών» - Συγκλονίζουν τα λόγια των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ

Η σύζυγός του ανασύρθηκε ζωντανή απ' τα συντρίμμια και μάλιστα υπέδειξε στα σωστικά συνεργεία το σημείο όπου βρισκόταν ο Ατσού. Ωστόσο, οι προσπάθειες για τον γρήγορο εντοπισμό του ήταν άκαρπες. Δώδεκα ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό ήρθε και η επιβεβαίωση της είδησης ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο ατζέντης του Ατσού, Μουράτ Ουζουνχεμέντ, έγραψε στα social media: «Βρήκαμε τον Κριστιάν Ατσού. Δυστυχώς είναι νεκρός. Λυπάμαι πολύ».

Νεκροί και δυο Έλληνες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι έμενε σε μία από τις πολυκατοικίες, που γκρεμίστηκαν.

Η ΕΜΑΚ βρισκόταν στα επίμαχα σημεία και έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρουν το ζευγάρι, ωστόσο μέσα από το ρεπορτάζ του Live news την Παρασκευή 10/2 έγινε γνωστό, πως ούτε με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ούτε και με τις έρευνες εντοπίστηκε κάποιο σημάδι ζωής.

Δείτε επίσης: Σεισμός Τουρκία: Ανατριχιαστικό! Η στιγμή που ο Κωστίδης βλέπει νεκρό άνθρωπο μπροστά στα μάτια του

Οι δύο σύζυγοι εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από το κρεβάτι, στα συντρίμμια του σπιτιού τους. Στην αρχή οι αρχές επέδειξαν στον γαμπρό το δαχτυλίδι του άνδρα και δεν το αναγνώρισε, ενώ στη συνέχεια τον ανέσυραν από τα συντρίμμια. Τότε, τον αναγνώρισε.