«Η ψυχολογία της μητέρας μου...» - Ο Παύλος μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του, Κωνσταντίνου

Οι δηλώσεις του μετά το τρισάγιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η ψυχολογία της μητέρας μου...» - Ο Παύλος μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του, Κωνσταντίνου

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα χθες, Κυριακή 19/2, τελέστηκε στο Τατόι τρισάγιο στη μνήμη του και σε στενό οικογενειακό κύκλο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Αυτοί που παρευρέθηκαν, ειδικότερα, ήταν οι δύο αδελφές του τέως βασιλιά, η σύζυγός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του ενώ αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το δρόμο για τους πολίτες -δείτε εδώ φωτογραφίες.

Μάλιστα, τα περισσότερα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας αναχωρούν ή αναχώρησαν από την Ελλάδα, ωστόσο ο Παύλος παραμένει στη Ελλάδα και μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινού» και τον Θάνο Βάγιο.

Ο πρωτότοκος γιο του ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα έρχεται όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η ψυχολογία της μητέρας του είναι καλή -δείτε εδώ την υπερπολυτελέστατη βίλα που θα αγοράσει στις Σπέτσες μαζί με την Μαρί Σαντάλ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου μετά τον θάνατο του πατέρα του

«Θα είμαι εδώ πολύ συχνά. Κάποια στιγμή θα σας κάνω δηλώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακριβώς πότε θα μιλήσω, αλλά σύντομα θα γίνει. Θα πηγαινοερχόμαστε στην Ελλάδα, γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο ακόμα. Ίσως κάνουμε ένα μνημόσυνο στην Αγγλία, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος στην Ευρώπη και στην Αγγλία που τον αγαπούσε.

Το χθεσινό ήταν κάτι δικό μας, για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που τον ξέρανε από χρόνια. Ήταν όλοι οι συμμαθητές του, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια. Για μένα ήταν ο πατέρας μου, ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Τι να σας πω; Η ψυχολογία της μητέρας μου είναι πολύ καλή. Θα μείνει εδώ. Όπως σας είπα εγώ θα πηγαινοέρχομαι, οπότε θα με βλέπετε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος.