Μετά το τροχαίο με τον 99χρονο: «Έσβησε το αμάξι του πέντε μέτρα πιο κάτω ενώ τη μετέφερε πάνω στο καπό» - Σοκαρισμένη η Κυριακή Φιλτισάκου

Οι πρώτες δηλώσεις της πρωταθλήτριας βάδην

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μετά το τροχαίο με τον 99χρονο: «Έσβησε το αμάξι του πέντε μέτρα πιο κάτω ενώ τη μετέφερε πάνω στο καπό» - Σοκαρισμένη η Κυριακή Φιλτισάκου

Μία ημέρα μετά το τροχαίο που έζησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στις 25/4 συνέβη άλλο ένα με πρωταγωνίστρια την πρωταθλήτρια βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου. Η ίδια έτρεχε στο δρόμο, κάνοντας την προπόνηση που κάνει καθημερινά, μέχρι που ένας άντρας, ηλικίας 99 ετών την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την άφησε λιπόθυμη.

Την Πέμπτη 27/4, λοιπόν, η ίδια, όπως και ο προπονητής της, ο οποίος έσπευσε αμέσως να την βοηθήσει, μίλησαν στο Live News στο MEGA, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη, ποια είναι η κατάσταση της νεαρής, αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του δράστη.

Διαβάστε επίσης: «Τι να κάνω εγώ; Να την κυνηγήσω;» - Τι αποκαλύπτει ο σύζυγος της γυναίκας που χτύπησε με το αμάξι της η Σπυροπούλου

Οι πρώτες δηλώσεις της Κυριακής Φιλτισάκου μετά το τροχαίο με τον 99χρονο

«Πολύ νωρίς το πρωί, κατά τις 10.00 έγινε το συμβάν. Εγώ είχα κάνει ήδη 13 χιλιόμετρα περίπου. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έτρεχα, ήρθε ένα αμάξι από πίσω μου και με παρέσυρε για λίγα μέτρα και μετά έπεσα κάτω και αυτό. Μετά δεν πολυθυμάμαι», είπε αρχικά η κοπέλα και εξήγησε πως της έμεναν μόλις 300 μέτρα για να ολοκληρώσει την προπόνησή της.

«Ο δρόμος ήταν κενός, υπήρχε ηλιοφάνεια, άλλα αμάξια δεν περνούσαν ούτε πάνω ούτε κάτω και παραξενεύτηκα όταν ο κόσμος άρχισε να με φωνάζει, λέω τι έγινε και έρχομαι και βλέπω το συμβάν», συμπλήρωσε ο προπονητής της, με την ίδια να λέει: «Εγώ έτρεχα στην άκρη του δρόμου όπως πάντα γιατί είναι μία διαδρομή που την κάνουμε καθημερινά με το υπόλοιπο γκρουπ και δεν κατάλαβα καν πότε έγινε, πόσο γρήγορα έγινε».

«Έσβησε το αμάξι του πέντε μέτρα πιο κάτω ενώ τη μετέφερε στο καπό επάνω και μετά έπεσε δίπλα η κοπέλα. Το τραγικό είναι ότι αυτός που το προκάλεσε δεν είχε καταλάβει ακόμα τι είχε κάνει, λέει "εγώ πότε την χτύπησα την κοπέλα;"», ανέφερε σοκάροντας ο προπονητής.

«Μετά από το σοκ, άρχισα να νιώθω μία αδιαθεσία και μετά λίγο άρχισε να με πονάει ο ώμος μου αρκετά», κατέληξε η Κυριακή Φιλτισάκου.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γεωργιάδη: «Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου!» - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της πρώην εστεμμένης για τον θάνατό της σε τροχαίο