Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ - Έγινε έκρηξη

Συνελήφθη ένας άνδρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / buckinghampalace.official
Instagram / buckinghampalace.official

Ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε έξω από το Μπάκιγχαμ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης 2/5. Συγκεκριμένα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail - έχουν αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές αφού ένας άνδρας πέταξε ύποπτα φυσίγγια κυνηγετικών όπλων στο έδαφος έξω από τη βασιλική κατοικία.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έκανε γνωστό ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα γύρω στις 7 το βράδυ απόψε (τοπική ώρα), αφού πλησίασε τις πύλες του Παλατιού και πέταξε «αριθμό αντικειμένων» στον χώρο των ανακτόρων.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι τα αντικείμενα βρέθηκαν και ότι ο άνδρας βρίσκεται τώρα υπό κράτηση αφού διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του και μια «ύποπτη τσάντα», λίγες μέρες πριν την στέψη του Βασιλιά Κάρολου.

Η αμύθητη περιουσίαπου κληρονόμησε ο βασιλιάς Κάρολος από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Αμύθητη και τεράστια είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει ο Κάρολος, την οποία όμως φαίνεται πως θα διαχειρίζεται κατά ένα μέρος η κυβέρνηση της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, το σύνολο της περιουσίας ανέρχεται περίπου στα 428 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέσα στο ποσό αυτό υπολογίζονται μεταξύ άλλων 315 πολυτελή ακίνητα, κατοικίες, εμπορικές ιδιοκτησίες και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης.

Ανάμεσα στα βασιλικά ακίνητα είναι και ο πύργος Μπαλμόραλ ο οποίος εκτιμάται στα 116 εκατομμύρια ευρώ. Ο κατάλογος συνεχίζει με μία εξοχική έπαυλη αξίας περίπου 58 εκατομμυρίων ευρώ, έναν προσωπικό στάβλο αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ και κοσμήματα του στέμματος που αγγίζουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν όλα αυτά πρόκειται για προσωπική περιουσία του Καρόλου ή της βασιλικής μοναρχίας.