12χρονη Κολωνός: Σε επτά νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε ακόμη 7 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 48 και 21 ετών, δύο Πακιστανοί 52 και 36 χρόνων, δυο Μπαγκλαντεσιανοί 44 και 28 ετών και ένας 47χρονος Αλβανός ο οποίος μάλιστα κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι.

Οι συλλήψεις αυτές (μετά και του οικογενειακού φίλου) προέκυψαν μέσα από τις καταθέσεις της ανήλικης, και πραγματοποιήθηκαν από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις νέες συλλήψεις της υπόθεσης στον Κολωνό

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

«Ο... με πίεζε να πάω με δύο πλούσιους» - Η 6η επίσημη κατάθεση της 12χρονης

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/4) στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα» ασχολήθηκαν με την υπόθεση βιασμού από τον Κολωνό, με την 12χρονη, η οποία κατέθεσε για έκτη φορά, σχετικά με τα όσα υπέστη. Μπορεί να δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο σπίτι της, αλλά αυτό δεν την έκανε να μην καταθέσει.

Συμπληρωματική ήταν η κατάθεση, η οποία εκδιδόταν και βιαζόταν από διάφορους άνδρες στον Κολωνό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες που αποκάλυψε η 12χρονη, αναφέρθηκαν δέκα νέα πρόσωπα, αλλά και διευθύνσεις.

«Πρόκειται για άτομα που -σύμφωνα με τη νέα κατάθεση- βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», υποστήριξαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη, η 12χρονη σύμφωνα με την κατάθεση της, είπε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία, κατηγορούμενος, της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει στην πραγματικότητα.