Blue Horizon: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του 36χρονου Αντώνη - Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τα αδέρφια του

Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο αντίο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Στην Κρήτη έφτασε η σορός του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν κατά την προσπάθεια του να ανέβει στο πλοίο καθυστερημένα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στη θάλασσα και να χαθεί στα απόνερα.

Ο Αντώνης πάλευε για αρκετά λεπτά μέσα στο νερό δίνοντας "μάχη" να κρατηθεί στην επιφάνεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε... Ενώ όλοι τον έβλεπαν στο λιμάνι, κανείς δεν έκανε προσπάθεια να τον βοηθήσει.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 36χρονο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Νικόλαο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα αδέρφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε ο αδερφός τους.

Δείτε επίσης: Εκτός γραμμής Κρήτης - Πειραιά το Blue Horizon: Η ραγδαία απόφαση της εταιρείας

Σύμφωνα με το Cretapost.gr που έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες (δείτε παρακάτω) ο κουνιάδος του 36χρονου λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Φωτογραφίες από την κηδεία του 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon κηδεία Αντώνη
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Κηδεία 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon Αντώνης κηδεία

Blue Horizon Αντώνης

Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής του 36χρονου Αντώνη

«Την Τετάρτη ήρθε ο μεγάλος μου ο αδερφός, ο Νικολής, και μας το είπε, μας έδειξε το βίντεο, ότι τον Αντώνη τον έπνιξαν, τον πέταξαν μέσα στη θάλασσα. Τι να πω; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ζητάμε να τιμωρηθούν. Να μην ξαναβγούν από την φυλακή. Ποτέ των ποτών! Τίποτα άλλο δεν θέλω. Δεν ξέρω αν τον γνώριζαν. Τον φάγανε λάχανο. Ο πιο μικρός αδερφός μας ήταν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.