Blue Horizon: Με αναφιλητά η σύζυγος του ύπαρχου - «Όπως έχει παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες είναι τραγικό! Είναι καλός, βοηθάει τους γύρω του»

«Σίγουρα θα επικοινωνήσω με την οικογένεια του 36χρονου Αντώνη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Blue Horizon: Με αναφιλητά η σύζυγος του ύπαρχου - «Όπως έχει παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες είναι τραγικό! Είναι καλός, βοηθάει τους γύρω του»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά η σύζυγός του Ύπαρχου ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη και προφυλακίστηκε. Να θυμίσουμε πως μέλη του πληρώματος Blue Horizon, τον έσπρωξαν από το πλοίο στην προσπάθεια του να προλάβει να μπει μέσα πριν αυτό αναχωρήσει με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να πνιγεί στα απόνερα (δείτε σοκαριστικό βίντεο).

Η γυναίκα του λοιπόν, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα δυο ανήλικα παιδιά τους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ η ίδια πρέπει να φανεί δυνατή για να στηρίξει τον άντρα της, όπως δήλωσε.

Στον αέρα της εκπομπής μάλιστα πλάνταξε στο κλάμα με τον Γιώργο Λιάγκα να χάνει τα λόγια του...

Δείτε επίσης: Είχε επιβιβαστεί κανονικά στο Blue Horizon - Τι συνέβη 5 λεπτά πριν καταλήξει νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά ο 36χρονος Αντώνης

Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του Υπάρχου του Blue Horizon

«Τον άντρα μου τον είδα όταν τον είχαν στην Ασφάλεια. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "σήμερα θα κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο". Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, προσπαθώ να φανώ δυνατή για τα παιδιά μας, για τον ίδιο. Πρέπει να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

«Ο σύζυγός μου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει. Έτσι όπως το παρουσιάζετε, δείχνει ότι ο άντρας μου ήθελε να το κάνει. Εννοείται ότι δεν ήθελε. Δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ακόμα εκείνη τη στιγμή. Είναι μόλις λίγες μέρες. Κάπως πρέπει και εκείνος να το αποδεχθεί, να μπορέσει να μιλήσει τουλάχιστον με μένα. Με τους δικηγόρους του σίγουρα το έχει κάνει. Όταν πηγαίνω και τον βλέπω για ένα τέταρτο, δεν μπορώ να κάθομαι και να τον ρωτάω τι και πώς έγινε. Πρέπει να τον στηρίξω, γιατί σας λέω ότι είναι ψυχολογικά ράκος».

«Είναι 15 χρόνια στα καράβια, δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Τα παιδιά δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι τώρα ο πατέρας τους. Τους έχω εξηγήσει ότι είναι στο Λιμενικό και ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες λόγω ενός ατυχήματος στο πλοίο. Ξέρω τον σύζυγό μου και όλο αυτό που έχει παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες είναι τραγικό. Τον χαρακτηρίζουν χωρίς να τον ξέρουν, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, βοηθάει τους γύρω του».

«Σίγουρα θα επικοινωνήσω με την οικογένεια του 36χρονου Αντώνη να τους συλλυπηθώ. Πρέπει να αισθανθώ πιο δυνατή για να μπορέσω να το κάνω, έτσι το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή»,