«Η μαμά µας µας εγκατέλειψε, γιατί...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης του Αχιλλέα Μπέου, Χριστίνας

«Την πρώτη φορά που µου ήρθε περίοδος ο πατέρας µου πήγε και µου πήρε σερβιέτες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλές αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εξαιτίας των ομοφοβικών δηλώσεων του κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Επίσης, έχει τσακωθεί και με όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, προκαλώντας μάλιστα τεράστια κόντρα ανάμεσα τους.

Η κόρη του λοιπόν, Χριστίνα, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τον πατέρα της. Στην συνέντευξη της αναφέρθηκε στην προσωπική τους ζωή, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα τους τους εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 7 ετών.

Ο Δήμαρχος Βόλου έχει κάνει δυο γάμους. Από τον πρώτο απέκτησε την Αργυρώ που είναι 41 ετών και έχει κομμωτήριο στην Γλυφάδα, την Ευτυχία που είναι 39 ετών και ασχολείται με τα μεσιτικά στην Αμερική, την Χριστίνα που είναι 31 και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική αλλά και τον Νίκο που είναι 25 και ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Από τον δεύτερο του γάμο, απέκτησε τον 13χρονο Αχιλλέα. Σήμερα ωστόσο μετά τα δυο διαζύγια του, έχει σύντροφο που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η εξομολόγηση της κόρης του Αχιλλέα Μπέο για την μητέρα της

Η Χριστίνα έχοντας μιλήσει για το χαμό που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε και στην μητέρα της που τους εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν 7 και ο αδερφός της 2 γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της.

«Η μαμά µας µας εγκατέλειψε, γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της. Εγώ ήμουν τότε 7 χρόνων και ο αδελφός µου ήταν 2. Την πρώτη φορά που µου ήρθε περίοδος ο πατέρας µου πήγε και µου πήρε σερβιέτες. Μαζί µε τις εφημερίδες του µου έπαιρνε περιοδικά μόδας. Ο μπαμπάς µας µάς μεγάλωσε. Ερχόντουσαν οι φίλες µου στο σπίτι µας να κοιμηθούνε και µας έφτιαχνε πρωινό. Όταν έπαιζα πιάνο, ερχόταν στο σχολείο να µε δει. Ήταν παράλληλα και η μάνα µου και ο πατέρας µου. Τη μητέρα µου δεν τη λέω μάνα , αλλά Ελευθερία» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπέου.