«Δεν μας αρέσεις μεγάλε; Άντε γεια» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούριου για Μπέο και η στήριξη της στο Λιάγκα

«Εγώ σας λέω την αλήθεια μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μας αρέσεις μεγάλε; Άντε γεια» -  Το ξέσπασμα της  Κατερίνας Καινούριου για Μπέο και η στήριξη της στο Λιάγκα

Ξέσπασε στο πλατό της εκπομπή της Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούριου, το πρωί της Πέμπτης 12/10, για το γεγονός ότι δίνεται χώρος στον Αχιλλέα Μπέο να εκφράζει τις ομοφοβικές δηλώσεις του μέσα από εκπομπές. Παράλληλα δικαιολόγησε τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας ότι κι εκείνη είχε ζητήσει τον δήμαρχο Βόλου στην εκπομπή της, ωστόσο, όπως είπε, θα το χειριζόταν με διαφορετικό τρόπο (δείτε εδώ της δηλώσεις του Μπέου στο πρωινό).

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούριου και τα λόγια της για τον Λιάγκα

«Θέλω να πω κάτι, μην πέσετε να με φάτε, είναι προσωπική μου άποψη. Όταν άκουσα τις δηλώσεις του Μπέου – και θα δικαιολογήσω τον Λιάγκα- λέω πάρτε τον Μπέο να βγει στην εκπομπή. Μου λέει ο αρχισυντάκτης “είσαι σίγουρη;”, λέω ναι. Η απάντηση ήταν ότι ο κ. Μπέος δεν θέλει να βγει σε εσένα, θέλει να βγει στον κ. Λιάγκα.» ανέφερε αρχικά.

«Οποιαδήποτε εκπομπή, θα ήθελε να φιλοξενήσει τον Μπέο. Εγώ ξέρω ότι δεν θα τον κανάκευα, ξέρω ότι θα τον είχα απέναντι και θα τον έφτανα στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη. Τόσο σίγουρη είμαι για τον εαυτό μου και για τους συνεργάτες μου. Αυτό. Διαφωνώ λοιπόν στον χειρισμό του Λιάγκα, όχι στο ότι του έδωσε λόγο. Όσοι κάνουν λόγο ξέρουν πολύ καλά και πρέπει να ακούγονται αυτές οι ακραίες αντιδράσεις, αλλά πρέπει να είναι και ο άλλος που θα φέρει τον αντίλογο και θα τον κολλήσει στον τοίχο και θα του πει “έλα μεγάλε τωρα σε κλείνω, γεια”», είπε χαρακτηριστικά.

«Το έχουμε αποδείξει μέσα από αυτήν την εκπομπή. Εγώ επίτηδες αποφεύγω να μιλήσω με τον καλεσμένο το προηγούμενο βράδυ όταν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μας αρέσεις μεγάλε; Άντε γεια, δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις στον αέρα. Εδώ δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις και το έχω αποδείξει αυτό. Αλλά όχι που έπεσαν να φάνε όλοι τον Λιάγκα ή όποιον άλλον, γιατί τον είχε στην εκπομπή. Λάθος, όλοι θα ήθελαν, για να κάνουν νούμερα που έκανε νούμερα . Εγώ σας λέω την αλήθεια μου, θα το χειριζόμουν αλλιώς.» πρόσθεσε

«Απλά να σας προβληματίσει ο Μπέος που είπε ότι δεν ήθελε να βγει σε εμένα και είπε στην ομάδα μου όχι, αλλά θέλω να βγω στον Λιάγκα », κατέληξε η Κατερίνα Καινούριου.

Δείτε εδώ το βίντεο: