Αχαΐα: Τέλος στην υπόθεση της 23χρονης Ειρήνης - Τα πρώτα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων

Σχετικά με το θάνατο του ενός από των δύο μωρών της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αχαΐα: Τέλος στην υπόθεση της 23χρονης Ειρήνης - Τα πρώτα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων

To T-live είναι μία από τις εκπομπές, που ερευνούν την υπόθεση, που άνοιξε με την 23χρονη Ειρήνη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας, καθώς η νεαρή αναζητούσε το λόγο για τον οποίο έχασε τα δύο μωρά της μέσα σε διάστημα 15 μηνών.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως ξεκίνησε ο γονιδιακός έλεγχος και μάλιστα την Δευτέρα η εκπομπή μετέφερε αποκλειστικά το αποτέλεσμα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για τον θάνατο του πρώτου παιδιού.

Τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για την υπόθεση της 23χρονης

Πιο αναλυτικά, το πόρισμα των ιστοπαθολογικών αναφέρει ως αίτιο θανάτου τη διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας μια ασθένεια, από την οποία νοσούν παιδιά μικρής ηλικίας (δείτε εδώ τι δήλωνε ο πρώην συγκάτοικος της Ειρήνης).

«Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος! Έπινα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ»

Την Παρασκευή (27/10) έγινε γνωστό, πως ξεκινάει ο γονιδιακός έλεγχος με σκοπό να γίνει έρευνα σχετικά με τον λόγο, που τα δύο βρέφη έχασαν τη ζωή τους. Μέσα από τις δηλώσεις της Ειρήνης, που βρέθηκε στο T-live την Παρασκευή έκανε γνωστό, το πως κατάλαβε, ότι είναι έγκυος.

«Κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος, 7, είχα δύο μήνες περίπου για να γεννήσω. Δεν το είχα καταλάβει, δεν είχε φουσκώσει η κοιλίτσα μου. Τυχαία επέστρεψα στο πατρικό μου και από την ενόχληση που είχα κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος. Κάτι με πόναγε χαμηλά και το κατάλαβα. Έπινα πέντε σχετικά ποτήρια βότκα κάθε βράδυ, άντε έξι», είπε η Ειρήνη.