Ρέντη: «Χίλια συγγνώμη! Είναι σαν να βιώνω έναν δεύτερο θάνατο...» - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια

«Να μην κλάψει άλλη μανούλα το παιδάκι της»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ρέντη: «Χίλια συγγνώμη! Είναι σαν να βιώνω έναν δεύτερο θάνατο...» - Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια

Δηλώσεις στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA παραχώρησε η μητέρα του 18χρονου νεαρού ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα για τα επεισόδια στου Ρέντη και την φωτοβολίδα η οποία καρφώθηκε στο πόδι αστυνομικού.

Η ίδια, συναισθηματικά φορτισμένη, απολογήθηκε από τον άτυχο άνδρα ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, ενώ εξήγησε πως αυτό που βιώνει αυτή τη στιγμή είναι τόσο δυσάρεστο που της ξυπνά μνήμες από την απώλεια του πρώτου της παιδιού.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια στου Ρέντη

«Χίλια συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Να γίνει το παιδί καλά. Όλοι από την πρώτη στιγμή ευχόμαστε αυτό το παλικάρι να βγει δυνατό», είπε αρχικά.

«Χαροκαμένη μάνα είμαι. Εύχομαι η μανούλα του να καταφέρει να δει το παιδί της να βγει δυνατό από αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε και εξήγησε για το παιδί της:

«Είναι καταστροφή. Είναι σαν να βιώνω έναν δεύτερο θάνατο αυτή τη στιγμή. Ένα 18χρονο που το έχουν παγιδεύσει, το έχουν μπλέξει για να σωθούν άλλοι. Δεν λέω ότι είναι αθώος, προς Θεού. Δεν λέω ότι είναι αθώος, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ακόμα είμαστε στην αρχή, αλλά επειδή γνωρίζω και ακούω περί όλου αυτού του συστήματος τι συμβαίνει, έχουν μπλέξει οι μεγάλοι τους μικρούς. Έχουν σωθεί οι μεγάλοι και έχουν μπλέξει οι μικροί».

Μαζί με τον μικρότερο γιο της τον επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ και η ίδια αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή του: «Είναι συντετριμμένο, φοβισμένο, τα πάντα όλα, ντρέπεται να δει τον πατέρα του. Εγώ του μίλησα και του είπα ότι είναι να το πει. Να μην κλάψει άλλη μανούλα το παιδάκι της».

Δείτε επίσης: «Ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή! Έχω γίνει ρεζίλι», «Έχει σχέση με έναν γνωστό τράπερ κι αυτός τον έδωσε στην αστυνομία» - "Λύγισε" ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια