Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας της Αθήνας και της Μυκόνου, που οδηγούσε μεθυσμένος

Το τσουχτερό πρόστιμο που πλήρωσε

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου/ Βασίλης Παπαδόπουλος- Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου/ Βασίλης Παπαδόπουλος- Eurokinissi

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά, που συμβαίνουν στην επικαιρότητα και μας σοκάρουν το τελευταίο διάστημα, από την υπόθεση του χάσκι, με το όνομα Όλιβερ στην περιοχή της Αράχωβας, μέχρι και την επίθεση που δέχθηκαν τρεις άνδρες στο Γκάζι. Μία νέα είδηση, η οποία και αυτή με τη σειρά της προέρχεται από το αστυνομικό δελτίο επιφέρει σάλο στην κοινή γνώμη.

Πρόκειται, για τη σύλληψη ενός πολύ γνωστού ανθρώπου στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας και της Μυκόνου, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 17 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Παλλήνης.

Σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για παραβίαση του ΚΟΚ

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ξανά απασχολήσει τις αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και ξυλοδαρμό, του οποίου είχε πέσει θύμα. Ο 73χρονος το βράδυ της Κυριακής, όπως έγινε γνωστό, οδήγησε από το Κολωνάκι μέχρι την περιοχή της Παλλήνης σε κατάσταση μέθης, δηλαδή για 15 χιλιόμετρα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Μετά από μπλόκο της τροχαίας, το οποίο τον σταμάτησε, του καταλογίστηκαν 17 παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κάτι που τον έκανε να πληρώσει ένα "τσουχτερό" πρόστιμο. Το ποσό, που κλήθηκε να πληρώσει ο επιχειρηματίας είναι της τάξεως των 12.256 ευρώ, αλλά και αφαίρεση διπλώματος οδήγησης για 1.160 ημέρες, το οποίο αντιστοιχεί σε 3 χρόνια και παραπάνω.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν συνήλθε από την κατάσταση μέθης, όπου βρισκόταν, ότι δε θυμόταν τίποτα. Παραμένει πλέον να διερευνηθεί από τις αστυνομικές αρχές, εάν όντως επιβεβαιώνονται τα κενά μνήμης, που παρουσιάζει.