Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: «Έχω μιλήσει με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου! Μιλήσαμε και εχθές...»

Η απόφαση της να διακόψει τη συνεργασία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: «Έχω μιλήσει με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου! Μιλήσαμε και εχθές...»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τώρα Μαζί σήμερα Κυριακή 23/6. Αφορμή στάθηκε η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και η κράτηση του στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Για όσους μπορεί να μην γνωρίζουν, ο δικηγόρος εκπροσώπησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην επίθεση εις βάρος της με βιτριόλι. Ήταν δίπλα της από το πρώτο λεπτό.

Τι είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον Απόστολο Λύτρα;

Για την απόφαση της να διακόψει τη συνεργασία της με τον Απόστολο Λύτρα (δείτε την ανακοίνωση της) δήλωσε: «Αναγκαστικά λόγω συνθηκών και όσων έχουν γίνει είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Θα τα λύσω αυτά τα θέματα. Είναι όλα όσα έχουν προκύψει με αφορμή αυτό. Να αναρωτηθούμε τι γίνεται στην κοινωνία και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποιες είναι και οι λύσεις».

«Έχω μιλήσει με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μιλήσαμε και εχθές. Πολύ φειδωλά βέβαια, δεν έχουμε αναλύσει κάτι. Το σημαντικό είναι να μπορέσει τώρα να βρει τα πατήματά της και η Σοφία και το οποιοδήποτε θύμα. Μετά από κάτι τόσο σοκαριστικό και επίπονο, να δώσεις λίγο κουράγιο και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις είτε με τη στάση σου, είτε με τον λόγο σου για να μπορέσεις να κάνεις τα επόμενα βήματα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συζήτησης της στην εκπομπή.

«Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ήταν σοκαριστικό, πάρα πολύ δύσκολο. Το έκανες εικόνα το τι συνέβη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, με τον έναν να καταλήγει στο νοσοκομείο... Το να το περιγράφει το θέμα ήταν ανατριχιαστικό», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε επίσης: Η νέα ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα»