Απόστολος Λύτρας: Στην "φόρα" αδημοσίευτη συνέντευξη του στο Χαμογέλα και Πάλι - Τι έλεγε για το γάμο του με την Σοφία Πολυζωγοπούλου

Δεν την είχαν παίξει στην εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: Στην

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σήμερα Κυριακή 23/6 πρόβαλλαν αδημοσίευτη συνέντευξη του Απόστολου Λύτρα, την οποία είχαν πάρει πριν μερικές χρόνια. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Παπακυριακού δεν βρίσκεται πλέον στην παρέα του MEGA.

Ο δικηγόρος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και κρατείται στον Κορυδαλλό έπειτα από παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων, χθες 22/6 έβγαλε νέα ανακοίνωση μέσα από την φυλακή (διαβάστε την εδώ), ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Τι έλεγε στην συνέντευξη του ο Απόστολος Λύτρας;

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Απόστολος Λύτρας, είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για την σχέση του με την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου και σε συνδυασμό το γεγονός πως ήταν συνήγορος κακοποιημένων γυναικών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει την γυναίκα του.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Γι’ αυτό και προσπαθώ όταν έχω χρόνο να τον περνάω στο σπίτι. Περνάω ωραία στο σπίτι με τη Σοφία, αλλά και με τα παιδιά μου. Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη.

Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα. Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!», ακούγεται να λέει στην συνέντευξη του ο Απόστολος Λύτρας.