Oικογενειακή υπόθεση στην TV - 5 επώνυμοι γονείς περηφανεύονται για τα κορίτσια τους

Ακολουθούν τα χνάρια τους στην υποκριτική

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Tα παιδιά αγαπημένων πρωταγωνιστών κάνουν καριέρα στην TV και τα βλέπουμε σε σειρές μυθοπλασίας να ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους. Κορίτσια που μεγάλωσαν σε κουίντες και πλατό δεν... αντιστάθηκαν στη μοίρα τους, αφού όπως λέει και η λαϊκή ρήση «κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα» και... τα φώτα πλέον λάμπουν παράλληλα, με την υποκριτική να είναι θέμα... άκρως οικογενειακόν!

Τα κορίτσια των επωνύμων ακολουθούν τα χνάρια τους στην TV

Εβελίνα Παπούλια & Aφροδίτη Λιάντου

Χορεύτρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός, μια μαμά πολυπράγμων και ένας μπαμπάς, ο Γιώργος Λιάντος, επίσης μεγάλο ταλέντο, έδειξαν στην κόρη τους από μικρή ηλικία να στέκεται στα πόδια της, λαμβάνοντας πολλά εφόδια σε διάφορους τομείς.

λιάντου

Έτσι η πανέμορφη (και ίδια η μαμά της) Αφροδίτη ξεκίνησε με τη μουσική, τραγούδησε και έγραψε διάφορα κομμάτια, αλλά την κέρδισε η υποκριτική και μάλιστα μετά... βαΐων και κλάδων, αφού ως «Μυρτάλη» στη «Γη της ελιάς» του Mega έλαβε τις πιο καλές κριτικές για το ήθος, την ευγένεια αλλά και το ταλέντο της, κάνοντας τη μαμά της να δηλώνει ξεκάθαρα: «Σε λατρεύω καρδιά μου! Περηφάνια μου! Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη».

Γιώργος Μιχαλάκης & Δανάη Μιχαλάκη

Χορν, Κατράκης, Βλαχοπούλου, Φυσσούν, Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ είναι μερικά μόνο από τα «μεγάλα» ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, κάνοντας θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες τη δεκαετία του ’70. Ο γάμος του με την Αγγλίδα μπαλαρίνα Σούζαν Ντουράντ έφερε στη ζωή τους το 1992 τη Δανάη, που έγινε η αδυναμία του μπαμπά της.

μιχαλάκη

Κι εκείνος γεμάτος περηφάνια την στήριξε σε όλες τις επιλογές της, με την ίδια να ακολουθεί τα δικά του επαγγελματικά βήματα. Ταλαιπωρημένη αρκετά... υποκριτικά λίγο πριν τα παρατήσει και ενόσω δούλευε στη Σύρο ως σερβιτόρα, ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες» και η «Δρόσω» για να την απογειώσουν. Φέτος... πάει «Παραλία», στην ομώνυμη σειρά της ΕΡΤ, όπου παίζει μαζί με τον πατέρα της. Μάλιστα, μόλις τον έκανε και παππού, αφού έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον γιό της στην τεράστια βεράντα του σπιτιού της!

Μιχάλης Μητρούσης & Μαρίλια Μητρούση

Μια σχέση πέρα από την κλασική μπαμπά-κόρης τούς συνδέει, ακόμα από τα πρώτα χρόνια της μικρής Μαρίλιας, όταν έτρεχε στην αγκαλιά του και ήθελε να της διαβάζει διαρκώς παραμύθια αλλά και... τα κείμενα
από τα έργα όπου πρωταγωνιστούσε! «Είμαστε και φίλοι εκτός από μπαμπάς και κόρη. Είμαι κοντά στην κόρη
μου από την ώρα που γεννήθηκε», λέει εκείνος δηλώνοντας την αδυναμία του, με τη μαμά Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου να προσυπογράφει την σχέση τους.

μητρούση

Γονείς ηθοποιοί, πώς να ξεφύγει το παιδί, αν και όπως λέει η Μαρίλια: «Αρχικά δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, γιατί φοβόμουν τη σύγκριση μαζί τους», με την ίδια
πλέον να έχει αφήσει πίσω της τις όποιες αμφιβολίες, πρωταγωνιστώντας φέτος στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha.

Tάνια Τρύπη & Τζένη Καζάκου

Εκείνη πρωταγωνίστρια στην τηλεόραση και το θέατρο απέκτησε με τον Κωνσταντίνο Καζάκο την κούκλα κόρη τους Τζένη, που μεγάλωσε σε ένα άκρως θεατρικό περιβάλλον. Μονόδρομος, λοιπόν, η υποκριτική, έφερε την 21χρονη καλλονή να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» και στη συνέχεια να συμμετέχει στη σειρά εποχής του Alpha «Παράδεισος των Κυριών».

τζένη καζάκου

«Δεν μου έκανε έκπληξη που θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί έχει μεγαλώσει στο θέατρο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχει δει και τα καλά και τα κακά. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, οπότε πάμε λίγο εκ του ασφαλούς», έχει πει η μαμά για το κοριτσάκι της.

Δείξε μου τον... φίλο σου! Άγνωστες φιλίες μεταξύ 10 επωνύμων

Λίλα Καφαντάρη & Ηλιάνα Μαυρομάτη

Εκ πρώτης όψεως η ομοιότητά τους είναι ξεκάθαρη και σε έναν δεύτερο χρόνο καταλαβαίνεις αμέσως ότι και το ταλέντο είναι... κληρονομικό και από τον αείμνηστο μπαμπά της και θαυμάσιο ηθοποιό Βασίλη Μαυρομάτη και από τη μαμά της. Και μπορεί η Λίλα Καφαντάρη να εγκατέλειψε την υποκριτική για χάρη της οικογένειας, αλλά η Ηλιάνα φαίνεται ότι παίρνει το... αίμα της πίσω – και τη θέση της στις επιτυχίες.

ηλιάνα μαυρομάτη

Βέβαια, όταν ανακοίνωσε στη μαμά της ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο, η αρχική της αντίδραση ήταν αρνητική: «Εκεί φρίκαρα. Πραγματικά έβαλα σε εφαρμογή όποιο σατανικό σχέδιο μπορούσε να περάσει από το μυαλό μου για να τη μεταπείσω. Ευτυχώς δεν με άκουσε. Έκανα τα πάντα για να την εμποδίσω, αλλά δεν μου πέρασε. Ακολούθησε αυτό που ήθελε η καρδιά της και είχε δίκιο, γιατί τελικά έγινε μια πολύ καλή ηθοποιός», παραδέχεται με περηφάνια.