Δείξε μου τον... φίλο σου! Άγνωστες φιλίες μεταξύ 10 επωνύμων

Οι αγαπημένοι μας celebrities μάς δείχνουν τους κολλητούς τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Χαμογελούν, περνούν μοναδικές στιγμές μαζί, στηρίζουν ο ένας τον άλλον, στέκονται στα δύσκολα, χαίρονται με τη χαρά τους και αποτελούν το άλλο τους... μισό! Κολλητοι ή «αδέλφια», όπως κι αν τους χαρακτηρίσεις, οι επώνυμοι τιμούν τη φιλία μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις, λόγια θαυμασμού και αγάπης για τα φιλαράκια τους, που τους έχουν... κορόνα στο κεφάλι τους και δεν σταματούν να επαινούν τα καλά αλλά και τα... άσχημά τους.

Πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον, ακολουθούν πιστά τη σοφή λαϊκή ρήση «δεν έχει σημασία τι τρως και πίνεις, αλλά παρέα με ποιους τρως και πίνεις»! Κι όλοι τους έχουν καταλήξει ποια είναι η δική τους αγαπημένη συντροφιά... Δες τις άγνωστες φιλίες μεταξύ των αγαπημένων σου celebrities.

Οι επώνυμοι αποκαλύπτουν τον κολλητό τους

Άννα Βίσση & Δέσποινα Βανδή

βίσση

Αγάπη υπερβολική... τραγουδάει η Άννα Βίσση στη Δέσποινα Βανδή και εκείνη ανταποδίδει σιγοψιθυρίζοντας «Αχ καρδούλα μου» και κάπως έτσι η κόντρα ετών που είχαν οι δύο τραγουδίστριες ανήκει διά παντός στο παρελθόν. Πλέον μοιράζονται κοινές παρέες και βραδινές εξόδους, ενώ όποτε η μία επισκέπτεται την άλλη στα μπουζούκια... μοιράζονται και την ίδια πίστα, με τους θαμώνες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, από κοινού τρόλαραν και το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και φυσικά έγιναν viral στα social. Επιστέγασμα της μεγάλης φιλίας τους δεν είναι άλλο από τα φιλιά που δίνουν κατά καιρούς στο στόμα πάνω αλλά και κάτω από την σκηνή όποτε συναντηθούν.

Κλέλια Ανδριολάτου & Χριστόφορος Παπακαλιάτης

παπακαλιάτης

Ήταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό του 2021 όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε την Κλέλια Ανδριολάτου για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να της δώσει τον ρόλο της... ερωτεύσιμης (από όλους) «λολίτας» στην πολλά υποσχόμενη σειρά «Μaestro», που θα γυριζόταν στους Παξούς εκείνο το καλοκαίρι.

Η χημεία μεταξύ τους αλλά και τα κοινά τους ενδιαφέροντα φάνηκαν αμέσως, οπότε «δάσκαλος» και «μαθήτρια» έδεσαν εξαρχής. Η συνέχεια γνωστή, αφού οι δυο τους μοιράστηκαν μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία στο Mega εντός Ελλάδας, που εξελίχθηκε και εκτός, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο μέσω Netflix. O δεύτερος κύκλος ήδη τους βρίσκει για γυρίσματα στους Παξούς, ποζάροντας αγκαλιά στα breaks.

Πρώτο ραντεβού: Τα Dos & Don'ts που πρέπει να προσέξεις

Eλένη Μενεγάκη & Νατάσα Θεοδωρίδου

μενεγάκη

Μια βραδιά στο Φιξ, εν έτει 1998 έμελλε να φέρει κοντά τις δύο γυναίκες, αφού με το «καλησπέρα» σας κατάλαβαν πως ταιριάζουν. Η δυνατή φιλία τους επισφραγίστηκε, μάλιστα, με μια διπλή κουμπαριά, καθώς η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος πάντρεψαν την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ αργότερα βάφτισαν και τον γιο τους, Άγγελο.

Κι αν οι γάμοι τους δεν κράτησαν, η σχέση τους μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, με την Ελένη να δηλώνει πρόσφατα στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα σε βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας: «Φοίβο γράψε ένα τραγούδι στη Νατάσα για να παίξω στο βιντεοκλίπ. Εγώ είμαι εδώ και είμαι πάντοτε το κορίτσι σου»!

Υβόννη Μπόσνιακ & Μαρία Μπεκατώρου

μπόσνιακ

Δέκα χρόνια φίλες, από το 2013, όταν η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The Kardashians», και 5 χρόνια κουμπάρες, από το 2018 όταν η Μαρία Μπεκατώρου την πάντρεψε με τον Αντώνη Ρέμο και στη συνέχεια βάφτισε την κόρη τους Ελένη.

Οι δύο γυναίκες έχουν πει ότι δύο πράγματα τις έφεραν κοντά, η μεγάλη πίστη τους στον Θεό αλλά και η αγάπη που έχουν στους συντρόφους τους. Από εκεί και πέρα θα τις δεις να περνούν μαζί τα καλοκαίρια τους στη Μύκονο, να κάνουν πολλές ώρες shopping therapy και φυσικά να τα... σπάνε με το αγαπημένο τους τραγούδι «Μέχρι το τέλος του κόσμου», δηλώνοντας μέσα από αυτό τη διάρκεια της δικής τους φιλίας.

Ευγενία Σαμαρά & Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

σαμαρά

Ένας «Σασμός» (και ένα χαστούκι) ήταν αρκετός για να έρθουν πιο κοντά η Ευγενία Σαμαρά με την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ανακαλύπτοντας πολλά κοινά μεταξύ τους.

Τι κι αν στη σειρά του Alpha υπήρξαν αντίζηλες, στην κανονική τους ζωή αγαπιούνται όσο δεν πάει, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες τους στα social, από τα ταξίδια που κάνουν τον χειμώνα στο Πήλιο και το καλοκαίρι στο Ιόνιο, ενώ στη συντροφιά τους... μπαίνει κατά καιρούς και η Δανάη Παππά, που τις έχει ταλαιπωρησει αρκετά στη σειρά και ζητά... εξιλέωση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Μάρα Ζαχαρέα

τσιμτσιλή

Η Πάρος αποτελεί σημείο αναφοράς και για τις δύο γυναίκες, που συναντιούνται εδώ κάθε καλοκαίρι και δυναμώνουν τη φιλία τους ακόμα περισσότερο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μάρα Ζαχαρέα έχουν μια κοινή συνισταμένη στη ζωή τους, το αγαπημένο τους κυκλαδίτικο νησί, που τις έφερε κοντά.

Αν και με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι δεν έχουν κανένα κοινό στοιχείο μεταξύ τους, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Και οι δύο διαθέτουν απίστευτο χιούμορ, τους αρέσει να κουβεντιάζουν για γυναικεία θέματα και να ονειρεύονται με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί μένει αλώβητη μέσα στον τηλεοπτικό «πόλεμο»

«Η αλήθεια είναι ότι, αν μας δεις δίπλα-δίπλα χωρίς να μας γνωρίζεις, φαντάζεσαι ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο. Ωστόσο, η Μάρα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και περνάμε πολύ όμορφα μαζί», λέει η παρουσιάστρια του «Happy day» για την κολλητή της.

Αθηνά Οικονομάκου & Βάσω Λασκαράκη

οικονομάκου

Γνωρίστηκαν στα «Κλεμμένα όνειρα», όπου υποδύονταν τις αντίζηλες, και αμέσως κατάλαβαν ότι ταιριάζουν και εκτός πλατό. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη έχουν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους και μια φιλία που έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και τα δύσκολα:

«Μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις που έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Δεν είμαστε σκληρές, είμαστε ειλικρινείς η μία με την άλλη χωρίς φόβο. Αυτό είναι που κρατά την σχέση μας τόσο ουσιαστική και αληθινή», λέει η Αθηνά, με τη Βάσω να συμπληρώνει:

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας, αυτές που κάνεις με όσους αγαπάς κι εμπιστεύεσαι». Η κουμπαριά που έχουν (η Βάσω είναι η μία εκ των νονών του γιου της Αθηνάς) τις έφερε ακόμα πιο κοντά, δηλώνοντας πλέον «αδελφές».

Μαριέττα Χρουσαλά & Μαρία Μενούνος

μενούνος

Το 2011 η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελληνοαμερικανίδας Μαρίας Μενούνος. Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη κοινωνική εκδήλωση έμελλε να αποτελέσει την αρχή μιας μεγάλης φιλίας για τις δύο γυναίκες, που μόλις συστήθηκαν κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά, ανάμεσα σε αυτά και η εμπειρία τους από τα Καλλιστεία (η Μαριέττα «Σταρ Ελλάς 2003» και η Μαρία «Miss Massachusetts Teen USA 1996»).

Έναν μήνα αργότερα συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίστηκαν και τα αγόρια τους, ο Λέοντας Πατίτσας και ο Κέβιν Αντεργκάρο, με τα ζευγάρια να δένουν για τα καλά. Ακολούθησε η κουμπαριά, αφού η Μαριέττα πάντρεψε τη Μαρία το 2018, με τα ταξίδια ανά τον κόσμο και τις «σκαφάτες» διακοπές στην Ελλάδα να δίνουν και να παίρνουν.

Δανάη Μπάρκα & Μαρία Καβογιάννη

μπάρκα

Μια φίλη που έφερε η μαμά της στο σπίτι, έγινε και δική της σε χρόνο μηδέν. Η Δανάη Μπάρκα μόλις γνώρισε τη Μαρία Καβογιάννη ως κολλητή της Βίκυς Σταυροπούλου τής έδωσε απευθείας μια σημαντική θέση στην καρδιά της, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τη θεωρεί πλέον «μαμά» της:

«Μανούλα μου, Μαράκι μου, φιλενάδα μας, υπέροχη αγκαλιά μας. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι θες. Θα είμαι εκεί και στο Όσκαρ! Σ’ αγαπάω! Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε τη ζωή τους»...

Κατερίνα Καινούργιου & Μαριλού Κόζαρη

καινούργιου

Γνωρίζονται όλη τους τη ζωή, αφού οι γονείς της Κατερίνας Καινούργιου και εκείνοι της Μαριλού Κόζαρη έκαναν παρέα. «Το “μυρμηγκάκι” μου, έτσι τη λέω γιατί είναι μικρότερή μου και όταν γεννήθηκε, θυμάμαι ακόμα να την έχει αγκαλιά η μαμά της γιατί οι γονείς μας ήταν κολλητοί», λέει η #KatKen, τονίζοντας τους άρρηκτους δεσμούς τους, για να συμπληρώσει:

«Δεν σ’ αγαπάω απλά, σε λατρεύω! Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί. Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Μαζί σε όλα».

Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Όταν αγκαλιαζόντουσαν και μιλούσαν για κοινή συνεργασία μπροστά στις κάμερες

Η νεαρή φαρμακοποιός, σύζυγος τους Πάνου Μουζουράκη, χρωστά στην παρουσιάστρια την γνωριμία με τον άντρα της ζωής της, οπότε... συναινεί και επαυξάνει!