Το πιο ωραίο Ανοιξιάτικο blazer κυκλοφόρησε στα H&M - Σε τολμηρό χρώμα

Το θέλεις στην ντουλάπα σου!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το πιο ωραίο Ανοιξιάτικο blazer κυκλοφόρησε στα H&M - Σε τολμηρό χρώμα

Το πιο ωραίο Ανοιξιάτικο blazer κυκλοφόρησε στα H&M και είναι σε ένα πάρα πολύ τολμηρό χρώμα. Αν το δοκιμάσεις δεν θα το αποχωρίζεσαι από πάνω σου την Άνοιξη. Κολακεύει όλα τα χρώματα επιδερμίδας και ταιριάζεται εύκολα.

Τα σακάκια μπορούν να φορεθούν και την Άνοιξη και κυκλοφορούν σε πολύ ωραία χρώματα που είναι δύσκολο να τους αντισταθείς.

Ένα από αυτά είναι και το φούξια που είναι από τα πιο καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα χρώματα. Σακάκι θηλυκό αλλά και στυλάτο για να κάνεις κομψές εμφανίσεις.

Μπορείς να το φοράς τόσο στο γραφείο σου όσο και στις βόλτες σου μετά την δουλειά.

H&M blazer

Θα το βρεις εδώ

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο λεοπάρ φόρεμα από τα H&M που ξυπνάει "άγρια" ένστικτα!

Τα H&M έχουν το beach dress των ονείρων σου - Θα το φορέσεις Άνοιξη / Καλοκαίρι

Τα H&M έχουν το απόλυτο beach dress των ονείρων σου! Αν είσαι και εσύ από εκείνες που ετοιμάζονται από τώρα για τις διακοπές τους, ή απλά θέλουν να είναι ενήμερες με όλες τις τάσεις αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σου! Θα το φορέσεις Άνοιξη / Καλοκαίρι και θα "μαγέψεις".

Το συγκεκριμένο φόρεμα με το που το δεις θα σε παραπέμψει στις ονειρικές εικόνες των θαλασσών και της αμμουδιάς, με το αέρινο στυλ του.

Μπορείς να το φορέσεις τόσο σαν πανωφόρι από το μαγιό σου στην θάλασσα, όσο και σαν κανονικό φορεματάκι για βόλτες στο νησί με φίλους σου.

Για τον απόλυτο συνδυασμό, επέλεξε σανδάλια φυσικά και ένα ψάθινο καπέλο, που θα σε μετατρέψει και σένα σε νεαρή Donna από το Mamma Mia, όπως και αυτή η φούστα.

H&M φόρεμα H&M beach φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Στα H&M θα βρεις το πιο ρομαντικό φόρεμα της Άνοιξης - Βγαίνει σε δυο χρώματα για να διαλέξεις

Σε δυο χρώματα βγαίνει το πιο ρομαντικό φόρεμα της Άνοιξης που θα βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα των H&M. Αν θέλεις να τον γοητεύσεις χωρίς να «ταλαιπωρηθείς» περνώντας 100 ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, τότε πρέπει να το αγοράσεις. Εσύ σε πιο από τα δυο χρώματα θα το διαλέξεις;

Ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσουν οι παλιές ρομαντικές ταινίες, τότε θα φαίνεσαι σαν μια από τις πρωταγωνίστριες που βρήκαν τον πρίγκιπα τους, πέρασαν από 40 κύματα, έκλαψαν, αλλά στο τέλος ήταν μαζί και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, και θα κάνεις μια πολύ σωστή αγορά.

Και επειδή και εγώ πάνω κάτω τέτοιος τύπος είμαι, τότε θα στο προτείνω, μιας και έρχεται και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται λοιπόν για το floral φόρεμα του οποίου το μήκος φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, έχει σκίσιμο στο ένα πόδια και έχει φουσκωτά μανίκια.

Όπως είπα βγαίνει σε δυο χρώματα για να διαλέξεις. Το ένα είναι μαύρο floral και το άλλο ροζ.

H&M ρούχα

floral φόρεμα

Επίσης, έχετε στο νου σας και αυτό, καθώς το κυνηγάνε όλες σαν τρελές αυτό το φόρεμα!

TAGS