Με αυτή την μπλούζα από τα H&M θα μοιάζεις με πριγκίπισσα - Είναι μωβ με φουσκωμένα μανίκια

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτή την μπλούζα από τα H&M θα μοιάζεις με πριγκίπισσα - Είναι μωβ με φουσκωμένα μανίκια

Με αυτή την μπλούζα από τα H&M θα μοιάζεις με μια μικρή πριγκίπισσα, καθώς είναι μωβ και με φουσκωμένα μανίκια. Είναι στο πιο ανοιξιάτικο χρώμα, ενώ είναι και αρκετά οικονομική και θα την βρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Οι μπλούζες είναι ένα κομμάτι της ντουλάπας μας που είναι πολύ βασικό, είτε είναι καλές είτε απλές κάνουμε προσεκτικά την επιλογή τους και σίγουρα είναι ένα ρούχο που αν το προσέξουμε μπορούμε να το φοράμε για πολλά χρόνια.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια λίγο πιο "ρομαντικά" που τα θέλουμε σίγουρα στην ντουλάπα μας για τώρα που έρχεται η Άνοιξη, αλλά και για τις εξόδους μας. Είναι κάποια χρώματα άλλωστε που σου φτιάχνουν την διάθεση, όπως αυτό το μωβ μπλουζάκι. Δες και αυτές τις παλέτες σκιών από τα H&Μ για να κάνεις και ένα υπέροχο μακιγιάζ

Μάλιστα έχει και μια πιο ρομαντική διάθεση, καθώς τα φουσκωμένα μανίκια του θυμίζουν την στολή μιας "πριγκίπισσας". Εμείς μόλις το είδαμε πάντως το λατρέψαμε.

Δες το εδώ:

 H&M μπλούζα

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασε την μωβ μπλούζα με αυτή την υπέροχη τούλινη φούστα στα H&M για να δείχνεις σαν πριγκίπισσα

Νέα σεζόν έρχεται, ανοιξιάτικη και πιο φωτεινή από ποτέ και τα καταστήματα H&M όπως φαίνεται είναι προετοιμασμένα να την υποδεχτούν! Ξεχωρίσαμε από τη συλλογή μια υπέροχη τούλινη φούστα και... τρέξτε να την προλάβετε γιατί ακόμα δεν κυκλοφόρησε έχουν μείνει ήδη λίγα κομμάτια!

Μπορείτε να την φορέσετε είτε με sneakers είτε με ψηλά παπούτσια για να την κάνετε πιο βραδινή! Είναι ασυζητητί για σικάτες εμφανίσεις και κοστίζει μόνο 69,99€.

Circular tulle skirt

H&M φούστα

H&M νέα συλλογή 2020

Αν θες να την κάνεις δική σου πάτα εδώ!

Μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτές τις τσάντες πουγκάκια από τα καταστήματα Zara! Δες τες τώρα εδώ!

TAGS