Stradivarius: To τζιν dress που δεν θα βγάζεις από πάνω σου - Κάνει μόνο 25 ευρώ

Δεν είναι υπέροχο;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: To τζιν dress που δεν θα βγάζεις από πάνω σου -  Κάνει μόνο 25 ευρώ

Αυτό το τζιν dress από τα Stradivarius δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Κάνει μόνο 25,99 €, είναι οικονομικό και μοντέρνο και έχει φουσκωτά μανίκια, τα οποία ξεχωρίζουν και θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Το denim dress επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις, όπως και τα περισσότερα κομμάτια που αγαπήσαμε στη δεκαετία του 90!

Έτσι δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου, το φόρεμα που θα αναδείξει όσο κανένα άλλο τη σιλουέτα σου και θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι και πάλι στο λύκειο! Άλλωστε αποτελεί και μια από τις πιο Ανοιξιάτικες επιλογές, που σίγουρα μπορείς να φορέσεις στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σου.

Εμείς το βρήκαμε στα Stradivarius με μόνο 25,99 € και είναι πραγματικά πάρα πολύ κοψμό και όμορφο.Αν πάλι προτιμάς τα τζιν δες αυτό από τα Stradivarius που σπάει ταμεία

Δείτε το:

Stradivarius τζιν dress

Θα το βρείτε εδώ

Μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν dress με αυτά τα πέδιλα από τα Stradivarius που κάνουν θραύση

Αυτά τα πέδιλα από τα Stradivarius κάνουν θραύση, γιατί είναι διάφανα με στρογγυλό τακούνι που είναι το απόλυτο trend. Θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι στα Stradivarius και πραγματικά το λατρέψαμε.Δείτε εδώ και αυτή την φούστα από τα Stradivarius που μπορείτε να την συνδυάσετε με τα πέδιλα

Δείτε το εδώ:

Stradivarius πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ