Zara: Η άσπρη παντελόνα είναι must have - Θα την φοράς όλο το καλοκαίρι

Θα κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Zara: Η άσπρη παντελόνα είναι must have - Θα την φοράς όλο το καλοκαίρι

Αυτή η παντελόνα από τα Zara είναι must have θα την αγοράσεις και μπορείς να την φοράς όλο το καλοκαίρι. Συνδυάζεται εύκολα και είναι κλασάτη και οικονομική και αν την αγοράσεις θα εντυπωσιάσεις πραγματικά.

Το λευκό είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού και το αγαπάμε όσο κανένα άλλο. Συνδυάζεται εύκολα, ενώ δείχνει κλασάτο και αριστοκρατικό. Ειδικά τα τζιν είναι από τα αγαπημένα μας ρούχα σε λευκό.

Εμείς βρήκαμε από τα Zara μια λευκή παντελόνα, η οποία πραγματικά μας ξετρέλανε. Είναι φαρδιά και ψηλόμεση και μπορείς να κάνεις άνετα ένα πιο ανδρόγυνο look με αυτή.

Θα την φοράς από το πρωί εώς το βράδυ καθώς ταιριάζει και με ένα πρωινό ντύσιμο, αλλά και με ένα άλλο μπλουζάκι για να πας για ποτό.Αν πάλι θες κάτι σε φόρεμα δες αυτό το καρό από τα Zara

Δείτε την:

Zara παντελόνα

Θα την βρεις εδώ

Αν θες να συνδυάσεις την λευκή παντελόνα δες και αυτό το born in the 70s μπλουζάκι από τα Zara

Όλες οι αγαπημένες αλυσίδες καταστημάτων έχουν βγάλει σιγά σιγά τα κομμάτια από την νέα συλλογή τους για την Άνοιξη. Ανάμεσα στους και το Zara. Στην νέα του κολεξιόν ήρθε κατευθείαν ένα μπλουζάκι με το οποίο θα πάθεις εμμονή και βρίσκεται στην σειρά Born in the 70s.

Το μοτίβο του αλλά και το στιλ του, θυμίζουν κατά πολύ τα ρούχα που φορούσαν οι γονείς μας στα νιάτα τους. Ειδικά, αν δεις φωτογραφίες και ντυθείς ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα είναι λες και έχεις βγει από ταινία των 70s.

Πρόκειται λοιπόν για το εμπριμέ μπλουζάκι με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Έχει λεπτομέρεια με άνοιγμα και κόμπο στο στρίφωμα στο μπροστινό μέρος. Κλείνει στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ

Zara μπλούζα

Πως να συνδυάσει το μπλουζάκι σου από τη νέα συλλογή των Zara

  • Το μήκος: Όσο πιο κοντό, τόσο περισσότερη κοιλιά βγαίνει σε κοινή θέα. Αν αυτή η περιοχή του σώματός σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, επενδύστε σε ένα φαδρύ top που καλύπτει σχεδόν τα 2/3 της. Συμπληρωματικά, μπορείτε να φορέσετε από πάνω ένα κιμονό ή ένα φαρδύ πουκάμισο.
  • Οι συνδυασμοί: Αν θέλετε να φορέσετε crop tops με χαμηλόμεσα παντελόνια και φούστες, θα διαπράξετε ένα από τα μεγαλύτερα στυλιστικά λάθη. Δε τα συνδυάζουμε ποτέ με ρούχα που ξεκινούν πιο κάτω από τον αφαλό.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλόμεσες φούστες σε φαρδιά γραμμή, τις λεγόμενες τουλίπες, αλλά και με ψηλόμεσα παντελόνια.Μια στενή φούστα σε γραμμή pencil είναι επίσης μια καλή λύση. Για μια bohemian chic εμφάνιση προτιμήστε μια μακριά, αέρινη φούστα. Μπορείτε να επενδύσετε και σε αξεσουάρ, φορώντας μια ζώνη.

Αν έχεις τελειώσει με τα ρούχα, ολοκλήρωσε το look σου με μια τσάντα πουγκάκι. Η τελευταία λέξη της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα Zara.

TAGS