Αν είσαι fan των διακριτικών κοσμημάτων έχεις την λύση - Η "καρδιά" της Δούκισσας Νομικού που θα σε κερδίσει

Θα σε ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν είσαι fan των διακριτικών κοσμημάτων έχεις την λύση - Η

Αν είσαι fan των διακριτικών κοσμημάτων έχεις την λύση καθώς μια καρδιά από την συλλογή της Δούκισσας Νομικού θα σε κερδίσει και θα θέλεις να την φοράς συνέχεια πάνω σου.

Η Δούκισσα Νομικού έχει στην συλλογή της το πιο εντυπωσιακό κόσμημα για τον λαιμό, είναι ροζ και λευκό και είναι σε σχήμα καρδιάς που όλες οι γυναίκες λατρεύουν και θα ήθελαν σίγουρα να στολίσουν τον εαυτό τους με αυτό.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για την καθημερινότητα σου.

Ένα από τα κομμάτια που είδαμε και ζηλέψαμε ήταν και αυτό το μικρό, ροζ λευκό κόσμημα που θα στολίσει τον λαιμό σου.

Έχει σχήμα καρδιάς που είναι το πιο θηλυκό για όλες τις γυναίκες, ενώ είναι διακριτικό και όχι υπερβολικό.Εσείς ωστόσο έχετε δει το σπίτι της στην Μύκονο; H ίδια μοιράστηκε μαγευτική φωτογραφία, με την οικογένειά της.

Δες το και θα το λατρέψεις:

Εκτός από τα κοσμήματα δείτε και πως περνάει την καραντίνα της η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού όπως πολλά άλλα διάσημα ονόματα από το χώρο της showbiz αλλά και μη περνούν την ημέρα τους σε «καραντίνα» μετά τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορωνοϊός. Πως περνάει την ημέρα της ωστόσο η ίδια; Η φωτογραφία που δημοσίευσε από τον κήπο της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στηρίζει το hashtag #μενουμε_σπιτι και κάθεται μέσα μαζί με την οικογένεια της, με σκοπό κιόλας την προστασία της. Προτεραιότητα της είναι γιος και η κόρη της και για το λόγο αυτό φροντίζει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τον κήπο της, όπου έπαιξε με τα παιδιά της, αλλά και με τα τρία σκυλιά που έχει με τον σύζυγο της. Η Δούκισσα Νομικού, τα έχει και εκείνα σαν παιδιά της, αφού είναι μέλος της οικογένεια της.

Έτσι λοιπό, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Hooch και έγραψε «Μένουμε σπίτι παιδιά! Ας κάνουμε ακριβώς όλα όσα μας λένε».

Μάλιστα, τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια όσο και Δούκισσα Νομικού συγκινούν με τις αναρτήσεις τους για τον φονικό ιό