Αυτό το φόρεμα από τα Zara είναι μόνο για μελαχρινές

Έχει το απόλυτο χρώμα για να τις φωτίσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το φόρεμα από τα Zara είναι μόνο για μελαχρινές

Αυτό το φόρεμα από τα Zara είναι μόνο για μελαχρινές και θα φωτίσει ολόκληρη την εμφάνιση σας. Ένα χρώμα που ταιριάζει σε πιο σκούρες επιδερμίδες και θα σας αναδείξει το look σας ενώ συνδυάζεται εύκολα.

Υπάρχουν διάφορα χρώματα, τα οποία μπορούν να σου ταιριάζουν, ανάλογα την επιδερμίδα σου και το χρώμα των μαλλιών σου. Δεν λέμε φυσικά πως δεν μπορείς να φορέσεις ότι σου αρέσει και θέλεις, απλά μερικά χρώματα πάνε καλύτερα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας.

Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά, ωστόσο μια βόλτα στα eshop διάφορων καταστημάτων μπορούμε να την κάνουμε και να χαζέψουμε διάφορα ρούχα. Εκεί βρήκαμε και ένα φόρεμα που είναι ότι πρέπει για τις μελαχρινές της παρέας. Δες και το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό

Το φόρεμα από τα Zara που είναι μόνο για μελαχρινές

Τα φορέματα είναι η αδυναμία των γυναικών καθώς βγάζουν μια πιο θηλυκή πλευρά σου και σε κάνουν να ξεχωρίζεις, και να νιώθεις πιο άνετη, πιο γοητευτική, ενώ τα φοράς σε εξόδους και γραφείο.

Εμείς βρήκαμε αυτό το πράσινο φόρεμα από τα Ζαρα και αν είσαι μελαχρινή τότε είναι η τέλεια λύση για εσένα. Ένα ανοιχτό, καλοκαιρινό και άκρως Ανοιξιάτικο φόρεμα που μπορείς να φορέσεις και σε πιο καλές περιστάσεις.

ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

22,95 EUR

Zara φόρεμα

ΠΡΑΣΙΝΟ - 0858/004

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια φαρδιές πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ

Θα το βρείτε εδώ

Πως να το φορέσεις

  • Με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα
  • Με sneakers για το Αμερικάνικο στυλ
  • Με ένα ζευγάρι χαμηλά πέδιλα για πιο casual εμφανίσεις
  • Με γόβες και διακριτικά αξεσουάρ
TAGS