Έχεις rock και wild διάθεση; Το κατάλληλο τζιν θα το βρεις στα Bershka

Θα σας ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έχεις rock και wild διάθεση; Το κατάλληλο τζιν θα το βρεις στα Bershka

Έχεις μια πιο rock και wild διάθεση; Τότε σου έχουμε βρει το κατάλληλο τζιν να φορέσεις από τα Bershka, είναι ωραίο και ξεχωριστό, ενώ έχει πολλά σκισίματα που τώρα τελευταία είναι της μόδας.

Τα τζιν παντελόνια είναι στην μόδα εδώ από πάντα και ταιριάζουν άψογα στο καθημερινό σου ντύσιμο ακόμα και σε μια πιο casual εμφάνιση στο γραφείο. Άλλωστε τα τζιν είναι το απόλυτο must τόσο για πρωινές όσο για βραδινές εμφανίσεις.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka αυτό το παντελόνι που μάλιστα κυκλοφορεί σε rock διάθεση και το θέλουμε τώρα στην ντουλάπα μας. Μαύρο με σκισίματα και πραγματικά θα κάνεις εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν εκεί έξω. Ειδικά αν αυτό είναι το στυλ σου.

Δες και την ολόσωμη φόρμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Το ροκ τζιν που μας εντυπωσίασε από τα Bershka

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν. Και βρήκαμε αυτό το τζιν στα Bershka που πραγματικά το λατρέψαμε καθώς είναι ξεχωριστό και σε προσφορά.

Τζιν Skinny Xαμηλόμεσο

ΑΝΑΦ. 0013/179/800

Bershka τζιν

17.99 €

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 38 | Ύψος μοντέλου: 5.91 ft / 180 cm

Παντελόνι ντένιμ με 5 τσέπες, ελαστικό ύφασμα, χαμηλόμεσο και εφαρμοστό. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί. Σκισίματα μπροστά και ξέφτια στο κάτω μέρος.

Θα το βρεις εδώ

Πως να το συνδυάσεις

  • Στο γραφείο με μποτάκια όπως το μοντέλο στη φωτογραφία και ένα απλό t shirt
  • Με πουκάμισο και loafers
  • Με ένα απλό t shirt και sneakers
  • Με πέδιλα και ένα crop top ή με ένα τύπου lingerie για βράδυ
TAGS