Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι τελικά σε σχέση; - «Ήμουν παραπάνω από 5 χρόνια...»

Άλλα έλεγε πάντως πριν από λίγο καιρό διαψεύδοντας πως είναι με τον Αργυρό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι τελικά σε σχέση; - «Ήμουν παραπάνω από 5 χρόνια...»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια του Love it έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τα προσωπικά της και εξήγησε γιατί τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου για την σχέση της

«Είχα μια μακροχρόνια σχέση παραπάνω από 5 χρόνια, αλλά ήταν, όπως είπα. Το προσωπικό μου κομμάτι το προστατεύω και το διαφυλάττω, γιατί δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, αλλά κυρίως γιατί θέλω να προστατεύω τους ανθρώπους που έχω κοντά μου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κρύβομαι, δεν μπορώ να κρυφτώ. Αν είμαι ερωτευμένη, φαίνεται στα μάτια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγο διάστημα είχε αποκαλύψει πως δεν είναι μόνη, διαψεύδοντας έτσι πως κάτι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ιωάννα Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram - «Μην μολύνετε τις ζωές των άλλων»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου απευθύνθηκε σε όλους όσους κάνουν αρνητικά σχόλια μέσω Instagram και ξεκαθάρισε, πως με αυτή τους την πράξη το μόνο που καταφέρνουν είναι να μολύνουν τις ζωές των άλλων.

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε το story που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram της, στο οποίο «αδειάζει» όσους σχολιάζουν τα κιλά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με την κατάσταση αυτή και δε δίστασε να το εκφράσει και στον αέρα του Love it.

«Της βγάζω το καπέλο επειδή είναι αντράκι. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να απαντάμε αν φάγαμε λίγο παραπάνω ή αν δε φάγαμε. Γιατί δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Από εκεί και πέρα, αν μια γυναίκα θέλει να κάνει ή έχει κάνει προσθετική στήθους, επίσης δεν αφορά κανέναν και αν κάτι δεν μας αρέσει οπτικά, ας το αντιπαρέλθουμε.

Ιωάννα Μαλέσκου love it

Το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμη και των δημοσιών προσώπων, είναι προφίλ του. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί και μια τέρψη, μια ικανοποίηση, μπορεί ευκολά να λυθεί, είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους ή με το να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία, μην ακολουθείτε ανθρώπους, μην ακολουθείτε γυναίκες, κυρίως μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων.

Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά προχωρήστε. Να πω και κάτι τελευταίο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια που γίνονται, ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι fake ή κλειδωμένοι λογαριασμοί. Όταν θέλετε κάτι να πείτε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη τον λόγων σας» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.