Φαίη Σκορδά: 5 looks με τα οποία ανέδειξε τα θεϊκά της πόδια!

Ιδανικές επιλογές από την όμορφη παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: 5 looks με τα οποία ανέδειξε τα θεϊκά της πόδια!

Είναι μία πό τις πιο όμορφες Ελληνίδες παρουσιάστριες, που έχει βάλει την σφραγίδα της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συνεχίζει. Μανούλα δύο αγοριών, η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα πόσια στην εγχώρια showbiz, και δεν υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού, ενώ για τα υπέροχα πόδια της πολύ... μελάνι έχει χυθεί κατά καιρούς.

Η παρουσιάστρια κάνει από τις πιο στοχευμένες στυλιστικά εμφανίσεις είτε στο πλατό είτε στις προσωπικές της στιγμές και στην καθημερινότητά της, ενώ δεν διστάζει να φορέσει όλες τις τάσεις της κάθε σεζόν, τι οποίες αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Έχει αδυναμία φυσικά στα φορέματα, τα οποία λατρεύει και φροντίζει να τα επιλέγει από το πρωί ως το βράδυ.

Φαίη Σκορδά με lingerie φούξια

Κι αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι, καθώς θέλει -και καλά κάνει- να αναδείξει με τον τρόπο αυτό τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ τα ψηλοτάκουνα (δες εδώ τις τάσεις της άνοιξης στα παπούτσια) είναι κι αυτά μεγάλη της αγάπη. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την βλέπουμε να φοράει τα πιο στυλάτα κομμάτια, με έμφαση στα μίνι, που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

Τα φορέματα της Φαίης

Floral (δες εδώ πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα), εμπριμέ, μονόχρωμα, όλων των ειδών τα μοτίβα έχουν θέση στην γκαρνταρόμπα της Φαίης, που θέλει να τα δοκιμάζει όλα. Στενά ή loose, με βολάν ή ζώνες, επιλέγει αυτό που κάθε φορά θα αναδείξει το δικό της προσωπικό στυλ - και το πετυχαίνει απόλυτα.

Η ίδια συνδυάζει τις επιλογές της με γόβες ή πέδιλα, αφήνοντας μια sexy πινελιά να απογειώσει κάθε look, αφού ξέρει καλά πως το δυνατό της σημείο δεν είναι άλλο από τα πόδια της. Φυσικά φροντίζει με σωστή υγιεινή διατροφή αλλά και γυμναστική να διατηρείται σε άψογη φόρμα και να απολαμβάνει τη μόδα όπως της αρέσει και της αξίζει!

Εγώ επέλεξα 5 looks από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου απογείωσε όχι μόνο τις εμφανίσεις της αλλά και τα... πόδια της!

Φαίη Σκορδά με floral φόρεμα

Φαίη Σκορμά με μίνι

Φαίη Σκορδά με λευκό

Φαίη Σκορδά με μοβ φόρεμα

Φαίη Σκορδά με πρωινό look