Μπικίνι ή Ολόσωμο; Η Χριστίνα Μπόμπα φοράει τις 2 τάσεις της σεζόν!

Ό,τι πιο hot για τις διακοπές σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram
Instagram

Μπορεί να άργησε αλλά ήρθε! Το καλοκαιράκι είναι εδώ, με υψηλές θερμοκρασίες, ζέστες και τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, οπότε τι καλύτερο από το να βάλεις το μαγιό σου με την πρώτη ευκαιρία να να ξεχυθείς σε θάλασσες κι ακτές, απολαμβάνοντας τις δροσερές σου βουτιές αλλά και τα χάδια του ήλιου. Δεν θα χρειαστείς και πολλά για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά, παρά μόνο ένα μοδάτο μαγιό (και περισσότερα), το ανάλογο beachwear και φυσικά την καλή σου διάθεση που θα ανεβάσει το κέφι στα ύψη.

Έτσι έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα, που άφησε για λίγο τα διδυμάκια της στον μπαμπά Σάκη Τανιμανίδη και φόρεσε τα πιο μοδάτα μαγιό της σεζόν, ένα μπικίνι κι ένα ολόσωμο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα. Η επιλογή της εστιάζει στις βασικές τάσεις σε σχέδια και χρώματα, επιλέγοντας δύο σούπερ σέξι κομμάτια που της ταιριάζουν γάντι και φυσικά απογειώνουν τις καμπύλες της.

Θυμήσου τη διατροφή της για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μπικίνι η Ολόσωμο;

Δες προηγούμενες εμφανίσεις της με μαγιό

Η Χριστίνα δίνει έμφαση στο τραβηχτικό ντεκολτέ, επιλέγοντας ένα ολόσωμο με V κόψιμο και σούρες στη μέση, που δείχνουν τη σιλουέτα λεπτότερη, ενώ το λευκό χρώμα τής επιτρέπει να το φορέσει και σαν Body με όλα της τα ρούχα. Αυτό σημαίνει ότι εύκολα μετά τις βουτιές της, θα πάει στο μπαράκι για να πιει ένα δροσερό κοκτέιλ, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει... περιβολή. Highlight: Με ένα παρεό, το καφτάνι ή το σορτσάκι σου είσαι έτοιμη... για έξοδο!

χριστίνα μπόμπα ολόσωμο

Ολόσωμο με V Cairo, calzedonia.gr

Το μπικίνι της είναι ιδιαιτέρως θηλυκό, τονίζοντας το στήθος, ενώ το σλιπ ανεβαίνει λίγο ψηλότερα, δημιουργώντας το εφέ των μακρύτερων ποδιών. Το ίδιο κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου, επιλέγοντας μπικίνι που της χαρίζει και σεξαπίλ αλλά και στήριξη! Τα διακριτικά prints σε nude τόνους γίνονται ένα με το χρώμα της άμμου, αφήνοντας να τονιστεί περισσότερο η μπρονζέ επιδερμίδα της. Highlight: Το ιδιαίτερο δέσιμο στον λαιμό, που προσφέρει έξτρα στήριξη!

χριστίνα μπόμπα μπικίνι

Μπικίνι με cut-outs, Melbourne, calzedonia.gr

Πώς θα φορέσεις το μαγιό με ένα καφτάνι

  • Το πρωί με σανδάλια ή loafers για πιο statement εμφανίσεις.
  • Στη θάλασσα με το μπικίνι σου ή με ένα ολόσωμο και με σαγιονάρες ή πλατφόρμες.
  • Το καφτάνι με τη μορφή μπλούζας ή maxi φορέματος θα το συνδυάσεις με τουρπάνι στο κεφάλι αλλά και με τζιν σορτς όταν είναι κοντό.
  • Με μια ζώνη στη μέση, με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα mix & match στα κολιέ ή στα βραχιόλια, θα έχεις ένα εντυπωσιακό look για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.
  • Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με τα mules σου και μια μεγάλη τσάντα θα κάνεις σίγουρα δήλωση μόδας!