Η νέα γενιά των MadWalk: Κόρες επωνύμων που έκλεψαν την παράσταση

Ποια ονόματα ξεχώρισαν στην πασαρέλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η νέα γενιά των MadWalk: Κόρες επωνύμων που έκλεψαν την παράσταση

Το μέλλον τους ανήκει! Μπορεί να βρίσκονται ακόμα στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου, ωστόσο παράλληλα με τις σχολικές τους δραστηριότητες κερδίζουν τις εντυπώσεις στις πασαρέλες και κάνουν περήφανους τους γονείς τους, που τις καμαρώνουν από τις πρώτες σειρές. Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στο MadWalk της 20ης Νοεμβρίου βρίσκονταν και αρκετές κόρες επωνύμων που δεν σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν απαραίτητα το επαγγελματικό μονοπάτι του μόντελινγκ, αλλά αν το επιλέξουν έχουν ήδη δώσει ένα εξαιρετικό πρώτο δείγμα.

Ίσως και... τέταρτο, για την κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου που λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο, από το 2019 κι έπειτα, στην γιορτή μόδας του Mad, άρα δεν θα μπορούσε να λείπει από το γήπεδο Tae Kwon Do (δείτε εδώ στιγμιότυπα από την περσινή συμμετοχή της). Η Φαίδρα Παπανδρέου βαδίζει σταθερά και με αυτοπεποίθηση για μία μεγάλη καριέρα ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έλαβε ξανά διθυραμβικά σχόλια για την παρουσία της στο catwalk της Σίλιας Κριθαριώτη, περπατώντας δίπλα στις φίλες της απ' το σχολείο.

Νίκος Παπανδρέου Αλεξία Κληρονόμου Φαίδρα Παπανδρέου
Ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αλεξία Κληρονόμου και την κόρη τους Φαίδρα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Περήφανες και οι μαμάδες στο MadWalk

Όπως αποκάλυψε η Μαρίνα Βερνίκου, που βρισκόταν ανάμεσα στις καλεσμένες της βραδιάς, η 17χρονη Φαίδρα είναι κολλητή με την δική της κόρη. Η Ντεμήλια Καμπουρίδη, η μεγαλύτερη κόρη της φωτογράφου με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, ξεχώριζε από πριν για το ύψος της που παρέπεμπε σε μοντέλο και έκανε φέτος την δεύτερη εμφάνισή της στην πασαρέλα του MadWalk με την μητέρα της να την παρακολουθεί γεμάτη περηφάνια.

Οικογένεια Καμπουρίδη
Ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου με τα παιδιά τους, την Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Ανέζια
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Στο γήπεδο Tae Kwon Do βρισκόταν περιχαρής και η Κιμ Κίλιαν, που καμάρωνε τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με τον δημοσιογράφο και εκδότη Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Η 17χρονη Σιέννα και η 15χρονη Σάντυ ανέβηκαν για πρώτη φορά στην πασαρέλα για το act της Σίλιας Κριθαριώτη και εντυπωσίασαν, με την μαμά τους να δηλώνει ενθουσιασμένη και να μην χάνει λεπτό από το πέρασμά τους.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Κιμ Κίλιαν
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν

Και άρωμα GNTM στο MadWalk

Και περνώντας σε πιο έμπειρες παρουσίες, είχαμε άρωμα από τον διαγωνισμό μόδας του Star στο MadWalk και δεν ήταν μόνο από τη Βίκυ Καγιά που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της (διαβάστε εδώ περισσότερα). Και η Μαριαγάπη Ξυπολιά έφερε άρωμα από GNTM, πάντρεψε τη νεανική της φρεσκάδα με τις εικόνες που έχει αποκτήσει από την καριέρα της στο εξωτερικό τα τελευταία τρία χρόνια, και αυτό βγήκε στο catwalk. Και στη δική της περίπτωση το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού μητέρα της Μαριαγάπης είναι η Κατερίνα Βελούδου, που έκανε θραύση στις πασαρέλες των 90s.

Μαριαγάπη Ξυπολιά Κατερίνα Βελούδου
Η Μαριαγάπη με την μητέρα της, Κατερίνα Βελούδου
Credits: Γιάννης Παπαργύρης