H Benetton δημιούργησε για τα Χριστούγεννα συλλογή ρούχων για σκυλιά!

Μια limited edition collection ως φόρος τιμής στα τετράποδα μέλη της οικογένειας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
H Benetton δημιούργησε για τα Χριστούγεννα συλλογή ρούχων για σκυλιά!

Τα αγαπάς και τα προσέχεις καθημερινά, αφού είναι τα τετράποδα «παιδιά» σου και οι καλύτεροί σου φίλοι. Τα σκυλιά είναι και αυτά μέλη της οικογένειας, που έχουν την ίδια φροντίδα και αγάπη, ιστότιμα, με τα υπόλοιπα άτομα που την απαρτίζουν. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, και λίγο πριν από τις γιορτές, η Benetton δημιούργησε μια συλλογή ρούχων αποκλειστικά για σκυλάκια, με μοδάτα μπλουζάκια και μπουφάν, που θα θέλεις να τα αποκτήσεις όλα. Γιατί το δικό σου το σκυλί δεν μπορεί... είναι fashion icon σαν εσένα!

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε φιλικό το σπίτι σας για το τετράποδό σας: 3+1 tips

σκυλιά με ρούχα

Limited edition συλλογή Benetton για σκυλάκια

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι σκέψεις όλων στρέφονται προς την οικογένεια. Τι είναι όμως η οικογένεια σήμερα; Για την Benetton είναι ένα μωσαϊκό αγάπης μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι – αλλά και οι τριχωτοί φίλοι! Έτσι δημιούργησε μια συλλογή με τίτλο «WE ARE FAMILY», που σχεδιάστηκε ειδικά για σκύλους.

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα μπουφάν και ένα χαρακτηριστικό ζακάρ πουλόβερ, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε, πράσινο, ροζ και σκούρο μπλε, για να κρατά την κοιλίτσα του σκύλου ζεστή ακόμα και τις πιο κρύες μέρες.

κορίτσι με σκύλο

Δείτε επίσης: 8+1 σκυλιά διάσημων Ελλήνων που θα σας κλέψουν την καρδιά - Του Σάκη Ρουβά είναι για φάγωμα

Επίσης περιλαίμια και λουριά συμπληρώνουν το Benetton look του τριχωτού σου φίλου. Και για όσους είναι πραγματικά αχώριστοι με το ζωάκι τους, η συλλογή διαθέτει κομμάτια που ταιριάζουν με τα ρούχα των συλλογών των ενηλίκων! Φοβερό; Μπορείς λοιπόν να φορέσεις ένα ίδιο πουλόβερ με το ζωάκι σου και να κάνεις δήλωση μόδας με το look σου περπατώντας στους δρόμους της πόλης!

Κάνε το πιο μοδάτο δώρο στον τριχωτό σου φίλο

Τι περιμένεις λοιπόν; Θα τα ανακαλύψεις όλα στα καταστήματα United Colors of Benetton αλλά και στο gr.benetton.com. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αποκτήσεις άμεσα και να την τοποθετήσεις μαζί με τα υπόλοιπα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να βρει το δικό του ανήμερα των Χριστουγέννων. Πάρε μια ιδέα...

γιλέκο σκύλου

σκύλος πράσινο μπουφάν

σκύλος με γιλέκο

σκυλάκι με ρούχα

σκύλος με μπουφάν

Όλη τη συλλογή θα την βρεις εδώ