Γάμος Μπόμπα- Τανιμανίδη: Τις... πάτησε όλες κάτω! Ποια έκανε το απόλυτο look!

Ποια πήρε το δεκάρι το καλό!

Γάμος Μπόμπα- Τανιμανίδη: Τις... πάτησε όλες κάτω! Ποια έκανε το απόλυτο look!

Πολλές είναι οι κυρίες που έκαναν το πέρασμα τους από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο που έγινε την φετινή χρονιά! Δεν είναι άλλος, από το γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα!

Πολλοί είναι οι καλεσμένοι που έκαναν το πέρασμα τους και "στήθηκαν" για μια φωτογραφία! Κάποιοι ήταν βγαλμένοι από εξώφυλλο περιοδικού και κάποιοι άλλοι.... βγαλμένοι από σαπουνόπερα! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Οι πιο κακοντυμένες που σχολιάστηκαν αρνητικά!

Σε πρώτη φάση, θα αναφερθούμε στις καλοντυμένες κυρίες της showbiz, που έκαναν, που σαν Χολιγουντιανές σταρ, άφησαν μόνο θετικές εντυπώσεις! Και επειδή σε κάθε γάμο, υπάρχουν και τα πηγαδάκια της επόμενη ημέρας.... μόνο καλά λόγια ακούγονταν για της συγκεκριμένες

Δείτε ακόμη: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Το φόρεμα της Χριστίνας Κοντοβά που έκλεψε την παράσταση!

Ξεκινάει το Countdown!

Χριστίνα Κοντοβά 10/10!

Τι να πρωτοπείς γι' αυτή τη γυναίκα! Για πολλούς θεωρείται η ιέρεια του στυλ και όχι άδικα, αφού η creative director, για ακόμη μια φορά μας άφησε με ανοιχτό το στόμα με την εμφάνιση της! Ένα μίνι φόρεμα σε μόβ αποχρώσεις- ενώ το glitter δίνει την παιχνιδιάρικη διάθεση και αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της! Το λεπτό ζωνάκι στη μέση της, δημιουργεί ισορροπία τονίζοντας την ντάλια της και τα λιλά πέδιλα της ολοκληρώνουν τα ΤΕΛΕΙΟ λουκ της!

Eλίνα Μπόμπα 9/10

Φωτιά στα κόκκινα η Ελίνα Μπόμπα που φόρε το maxi φόρεμα της και έδωσε μια Οσκαρική εμφάνιση! Επειδή όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια το κόσμημα στην πλάτη τονίζει την θηλυκότητα της, αφού ως γνωστό όλες οι γυναίκες προτιμούν το αβυσσαλέα σκισίματα! Η μόνη μας, μικρή διαφωνία είναι στο μαλλί αφού ένα κότσος ανάλαφρος να τόνιζε ακόμη περισσότερο το σημείο!

Δείτε ακόμη: Copy the look: Μήπως παντρεύεσαι κι εσυ; Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το απόλυτο hair trend!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη 8,5/10

Είναι όμορφη ότι και να κάνει! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και κάθε φορά που την βλέπουμε ... μας το υπενθυμίζει! Η αθλητικογράφος φόρεσε ένα maxi φόρεμα με nude αποχρώσεις- ενώ το ιριδίζον ύφασμα είναι η τελευταία τάση της μόδας! Ίσως στην απόχρωση να έχουμε κάποιες ενστάσεις, αφού μια πιο έντονη απόχρωση θα έκανε αντίθεση με την επιδερμίδα της, τονίζοντας περισσότερο της εξωτική ομορφιά της!