Κατερίνα Καινούργιου: Ξεχάστε τα βαρετά κοστούμια - Αυτό το σύνολο θα φέρει την αλλαγή στην εμφάνιση σου! Με την τιμή θα πάθετε σοκ!

Εσείς θα το φορούσατε;

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεχάστε τα βαρετά κοστούμια - Αυτό το σύνολο θα φέρει την αλλαγή στην εμφάνιση σου! Με την τιμή θα πάθετε σοκ!

Κορίτσια, ξεχάστε τα βαρετά κοστούμια. Αυτό το σύνολο που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου θα φέρει την αλλαγή στην εμφάνιση σου. Θα πάθετε σοκ με την τιμή.

Τα "σοβαρά" κοψίματα και τα αυστηρά κομμάτια αφήστε τα πίσω σας και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με τις τάσεις που θα γίνουν hot.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έδωσε την καλύτερη επιλογή από την Lynne!

Κατερίνα Καινούργιου: Δίνει δώρο μπότες που σε έκπτωση έχουν 225 ευρώ! Θα μείνετε «παγωτό» με την αρχική τιμή!

Φόρεσε ένα κοτλέ σακάκι με ασορτί παντελόνι και μας έδωσε την καλύτερη επιλογή για κοστούμι, αν δεν μας αρέσουν οι πολύ "κιριλέ" εμφανίσεις.

Κατερίνα Καινούργιου κοστούμι

Lynne παντελόνι

Σακάκι κοτλέ
€119,00

Lynne σακάκι

Κοτλέ παντελόνι
€79,90

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή την εμφάνιση μόνο εκείνη θα την έκανε! Την κοίταζαν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή! Την κοίταζαν όλοι και είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Αυτή την εμφάνιση, μόνο αυτή θα την έκανε!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις και σίγουρα δε μας απογοήτευσε στην εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας. Απαστράπτουσα η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της με το δικό της μοναδικό τρόπο!

Κατερίνα Καινούργιου: Το φόρεμα της έρχεται από άλλη διάσταση! Το φόρεσε και έπαθαν όλες πλάκα!

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην επίδειξη του Mi-Ro με ένα εντυπωσιακό τοπ με στρας και διαφάνεια ενώ το συνδύασε με μία μαύρη στενή φούστα η οποία κάθε άλλο παρά απλή δεν ήταν, αφού τη στόλιζε ένας εντυπωσιακός φιόγκος. Το σύνολό της απογειώθηκε με μαύρο διχτυωτό καλσόν και ψηλά μαύρα πέδιλα, ενώ την παράσταση έκλεψε και το τζάκετ της.

Κατερίνα Καινούργιου εμφάνιση

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε φόρεμα από δέρμα και έχει εξαντληθεί! Κυκλοφορεί σε περιορισμένα κομμάτια...

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε φόρεμα από δέρμα και έχει εξαντληθεί! Κυκλοφορεί σε περιορισμένα κομμάτια και ξέρουμε από ποια εταιρία είναι!

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι από τις παρουσιάστριες που προσέχουν πολύ το στιλ τους. Σπάνια θα την δεις ατημέλητη ενώ κάθε της εμφάνιση θυμίζει κατάλογο μόδας.

Οι τάσεις για φέτος είναι τα φουσκωτά μανίκια και το δέρμα και η ίδια τις συνδύασε σε ένα μόνο φόρεμα! Αν και κοστίζει πάνω από 150 ευρώ, πρόκειται για μια επένδυση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αφού αν το πάρεις για τις γιορτές θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Εμείς το εντοπίσαμε στην εταιρία Zini και έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια... Ιδού λοιπόν το απόλυτο φόρεμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτές οι γόβες της είναι μόνο για τολμηρές! Τώρα θα τις βρεις 15 ευρώ κάτω!