Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε μπότες για όσες θέλουν να περπατάνε άνετα! Είναι καφέ και δεν θα θες να τις βγάλεις από τα πόδια σου!

Εσύ ακόμη να τις αποκτήσεις;

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε μπότες για όσες θέλουν να περπατάνε άνετα! Είναι καφέ και δεν θα θες να τις βγάλεις από τα πόδια σου!

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε μπότες για όσες θέλουν να περπατάνε άνετα στην βόλτα τους, αλλά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Είναι καφέ και δεν θα θες να τις βγάλεις από τα πόδια σου.

Η παρουσιάστρια λατρεύει ότι αφορά την μόδα. Θέλει να φοράει ρούχα αλλά και παπούτσια που είναι πάντα στιλάτα...

Πριν από λίγες ημέρες επέλεξε να φορέσει μπότες και μεις σας τις προτείνουμε!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή την εμφάνιση μόνο εκείνη θα την έκανε! Την κοίταζαν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Οι συγκεκριμένες μπόρες είναι από την εταιρία Nak!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό το παπούτσι, μόνο εκείνη θα τολμούσε να το βάλει! Κοστίζει 95 ευρώ...

Αυτό το παπούτσι, μόνο η Κατερίνα Καινούργιου θα τολμούσε να το βάλει! Κοστίζει 95 ευρώ και αν θες να κλέψεις την παράσταση, βάλτο κι εσύ!

Μπορεί μάλιστα να είναι πέδιλο, αλλά με τον τρόπο που το έβαλε η Κατερίνα όχι μόνο φοριέται ακόμα και τον χειμώνα αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις!

Η παρουσιάστρια, έβαλε ένα απλό μαύρο ζιβάγκο και πολύ ιδιαίτερη φούστα γεμάτη φτερά και κρόσσια! Η Κατερίνα Καινούργιου, για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, «έντυσε» τα πόδια της με μαύρο οπάκ καλσόν και σουέντ πέδιλα από την εταιρία Sante Shoes. Κοστίζουν 95 ευρώ και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη... Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεχάστε τα βαρετά κοστούμια - Αυτό το σύνολο θα φέρει την αλλαγή στην εμφάνιση σου! Με την τιμή θα πάθετε σοκ!

Κατερίνα Καινούργιου παπούτσια

Κατερίνα Καινούργιου: Το καμαρίνι της στο Open tv είναι γεμάτο παπούτσια! Δεν ξέρει που να τα χωρέσει!

Το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στο Open tv είναι γεμάτο παπούτσια. Δεν ξέρει που να τα χωρέσει τόσα πολλά που είναι.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως λατρεύει την μόδα και καθημερινά στην εκπομπή της μας προτείνει νέους συνδυασμούς που ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτές οι γόβες της είναι μόνο για τολμηρές! Τώρα θα τις βρεις 15 ευρώ κάτω!

Όλα αυτά τα ρούχα αλλά και παπούτσια και αξεσουάρ τα έχει μέσα στο καμαρίνι της το οποίο είναι "πνιγμένο". Εκτός των ρούχων που έχει σε κρεμάστρες δαπέδου, έχει βάλει τα παπούτσια της ακόμη μέσα σε κουτιά τα οποία έχει το ένα πάνω στο άλλο, για να μην πιάνουν πολύ χώρο μέσα στο καμαρίνι της.

Κατερίνα Καινούργιου Open tv καμαρίνι