Κατερίνα Καινούργιου: Το πανωφόρι της είναι έργο τέχνης! Πράσινο με κίτρινες λεπτομέρειες...

Ξέρουμε που θα το βρεις και πόσο κοστίζει!

Κατερίνα Καινούργιου: Το πανωφόρι της είναι έργο τέχνης! Πράσινο με κίτρινες λεπτομέρειες...

Το πανωφόρι της λαμπερής Κατερίνας Καινούργιου είναι έργο τέχνης! Πράσινο με κίτρινες λεπτομέρειες και ξέρουμε που θα το βρεις και πόσο κοστίζει!

Μια ανάρτηση, με ένα συγκλονιστικό outfit έκανε για ακόμα μια φορά η παρουσιάστρια του OPEN και μας τρέλανε με την εμφάνισή της!

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στο υπέροχο πανωφόρι της που έχει ίσως το πιο γλυκό χρώμα για το χειμώνα 2020, το πράσινο.

Επίσης, σπάει την μονοτονία με τις λεπτές κίτρινες λεπτομέρειες που έχει πάνω!

Βρήκαμε πως ανήκει στην εταιρεία Access και κοστίζει 249,00 ευρώ!

Κατερίνα Καινούργιου: Αν δεν έχεις το σακάκι της, δεν πας πουθενά! Είναι μαύρο και βελούδινο...

κατερίνα Καινούργιου

Θα το βρεις εδώ

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή την εμφάνιση μόνο εκείνη θα την έκανε! Την κοίταζαν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή! Την κοίταζαν όλοι και είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Αυτή την εμφάνιση, μόνο αυτή θα την έκανε!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις και σίγουρα δε μας απογοήτευσε στην εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας. Απαστράπτουσα η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της με το δικό της μοναδικό τρόπο!

Κατερίνα Καινούργιου: Το φόρεμα της έρχεται από άλλη διάσταση! Το φόρεσε και έπαθαν όλες πλάκα!

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην επίδειξη του Mi-Ro με ένα εντυπωσιακό τοπ με στρας και διαφάνεια ενώ το συνδύασε με μία μαύρη στενή φούστα η οποία κάθε άλλο παρά απλή δεν ήταν, αφού τη στόλιζε ένας εντυπωσιακός φιόγκος. Το σύνολό της απογειώθηκε με μαύρο διχτυωτό καλσόν και ψηλά μαύρα πέδιλα, ενώ την παράσταση έκλεψε και το τζάκετ της.

Κατερίνα Καινούργιου εμφάνιση

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε παντελόνι σε μαύρο και τοπ σε λευκό! Αυτό το σύνολο πήρε το 10 με τόνο!

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε παντελόνι σε μαύρο και τοπ σε λευκό! Αυτό το σύνολο πήρε το 10 με τόνο από εμάς και πήγε το basic σε άλλα επίπεδα!

Μπορεί εξάλλου, το λευκό με το μαύρο να είναι ένας από τους πιο basic συνδυασμούς αλλά η Κατερίνα τα κατάφερε και τον ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο...

Το παντελόνι και το σακάκι της ήταν σε μαύρο χρώμα με διαφορετικές υφές και το σύνολο έδεσε αρμονικά με το λευκό της σατέν τοπ! Αν έχεις κάποιο κάλεσμα άμεσα, ή ακόμα και τις μέρες των εορτών, παίξε safe και βγες κερδισμένη! Ιδού η σχετική φωτογραφία από το απόλυτo look:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρηση "βόμβα" από την εκπομπή της στο OPEN; Όλη η αλήθεια!