Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία που θα «στείλει» τον Βασάλο! Μπροστά στον καθρέφτη με μαύρο φόρεμα και σκίσιμο στην πλάτη...

Μας «πέταξε» τα μάτια έξω!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία που θα «στείλει» τον Βασάλο! Μπροστά στον καθρέφτη με μαύρο φόρεμα και σκίσιμο στην πλάτη...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ένα μαύρο φόρεμα και σκίσιμο στην πλάτη πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη! Δείτε την φωτογραφία που θα «στείλει» αδιάβαστο τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Η καλλονή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού γυμνάζεται καθημερινά μαζί με τον σύντροφο της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη και μας δείχνει το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και «τρέλανε» κόσμο με το σκίσιμο που έχει στην πλάτη!

Με τέτοια εμφάνιση πως να μην «στείλει» τον Κώνσταντίνο Βασάλο; Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό την είχαμε ξαναδεί να τον «τρελαίνει», αλλά τότε ήταν με τα πόδια της!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Βασάλο με τα πόδια της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τα πόδια της!

Η όμορφη δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίζεται πλέον στις οθόνες μας κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και από την συχνότητα του Alpha.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολύ προσεγμένο στιλ και ξέρει να συνδυάζει σωστά τα ρούχα της και να το κάνει δικό της κατευθείαν!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Έτσι κι αυτήν την φορά στην εκπομπή αποφάσισε να βάλει ένα μινι φλοράλ φόρεμα και άφησε τα πόδια της ακάλυπτα! Το αποτέλεσμα ήταν να «τρελάνει» μέχρι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που την βλέπει καθημερινά!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστό πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz άλλωστε την βλέπουμε συχνά να δημοσιεύει βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από το γυμναστήριο.

Δείτε την σχετική δημοσίευση με το κοντό φόρεμα:

Ευρυσίκη Βαλαβάνη φόρεμα Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο δωμάτιο που κοιμάται με τον Βασάλο έχει βαμμένους τοίχους ροζ! Φωτογραφία από μέσα...

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και συγκεκριμένα από το δωμάτιο που κοιμούνται μαζί! Έχει βαμμένους τους τοίχους ροζ...

Με ένα στιγμιότυπο από τα instastories της η παρουσιάστρια του ALPHA πρόδωσε κάποια σημεία από το υπνοδωμάτιο με τον αγαπημένο της!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω υλικό έχει ροζ τοίχους, ένα κομοδίνο συγκλονιστικό που μοιάζει να είναι από μαρμάρινο και ριγέ κουρτίνες! Όπως θα παρατηρήσετε η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και σικάτη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι Βασάλος

Βέβαια, όπως κάθε ζευγάρι έτσι κι αυτοί έχουν τις διαφορές τους και όπως είχε αποκαλύψει κι ο Βασάλος είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα που τον ενοχλεί πάνω στην Ευρυδίκη!