Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις γόβες τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 139 ευρώ γίνονται δικές σου...

«Τρελάθηκε» ο Χατζηγιάννης!

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις γόβες τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 139 ευρώ γίνονται δικές σου...

Η Ζέτα Μακρυπούλια τις «πάτησε» όλες κάτω με αυτές τις γόβες και μόνο με 139 ευρώ γίνονται δικές σου και ξέρουμε πού θα τις βρεις!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Final Four» στον ΑΝΤ1 με νικητή τον τραγουδιστή Σάκη Καραθανάση.

Η παρουσιάστρια του μουσικού talent show Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα, είχε εξαιρετικό styling. Φορώντας μια διάφανη τουαλέτα με κεντημένα αστέρια εμφανίστηκε σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα στη σκηνή του Final Four.

Με τα μαλλιά τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο, ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα, αλλά και τα εντυπωσιακά γοβάκια της, ο στυλίστας της ηθοποιού Χρήστος Αλεξανδρόπουλος δημιούργησε το κόνσεπτ της Μοντέρνας Σταχτοπούτας. Επίσης, πριν λίγο καιρό είχε φορέσει κάτι καταπληκτικά μποτάκια που μας άφησαν όλους άφωνους!

Τα γοβάκια της Ζέτας Μακρυπούλια που τράβηξαν την προσοχή και συζητήθηκαν -όσο και ο ίδιος ο νικητής του σόου- έχουν την υπογραφή Steve Madden από την NakShoes.

Κοστίζουν 139 ευρώ, είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Nakshoes!

To φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elisabetta Franchi και μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα EPONYMO.

Το γοβάκι της Ζέτας "Σταχτοπούτας" είναι το ιδανικό για τις γιορτές.

Steve Maden

Πηγή: bovary.gr

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε γόβες στο χρώμα - τάση! Τρέχα να τις πάρεις κι εσύ....

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε γόβες στο χρώμα - τάση! Τρέχα να τις πάρεις κι εσύ και σίγουρα το look σου θα απογειωθεί!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έκανε για μια ακόμη φορά, top εμφάνιση! Η Ζέτα, πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις, κρατάει το προσωπικό της στιλ και παραδίδει μαθήματα.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στo Final Four του ΑΝΤ1, έκανε ένα look που μας τρέλανε κανονικά. Η Ζέτα Μακρυπούλια, φόρεσε μαύρο παντελόνι και λευκό τοπ (ένα βασικό outfit δηλαδή) και το συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες σε τοπ χρώμα! Το φούξια θα φορεθεί πολύ φέτος τον χειμώνα και η Ζέτα έκανε την αρχή! Δες το look της και μην φοβηθείς το copy paste:

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν παίζει να βρείτε πόσα λεφτά κάνει αυτό το φόρεμα της παρουσιάστριας! Είναι πάνω από χιλιάρικο...

Ζέτα Μακρυπούλια: Συνδύασε το κόκκινο φόρεμά της με το πιο ιδιαίτερο παπούτσι! Έπαιξε και.. κέρδισε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε το κόκκινο φόρεμά της με το πιο ιδιαίτερο παπούτσι! Έπαιξε και.. κέρδισε και αυτόν τον συνδυασμό πρέπει να ρισκάρεις και να τον κάνεις κι εσύ!

Η Ζέτα, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες! Η ίδια, δεν φοβάται να πειραματίζεται και αν και η φετινή τηλεοπτική χρονιά μόλις ξεκίνησε, ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το φόρεμα που της κόστισε μια μικρή... περιουσία! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά...

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι αφού το κόκκινο δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να το συνδυάσουμε έτσι! Η Ζέτα Μακρυπούλια, έβαλε φόρεμα με έξω τον ώμο και από κάτω μουσταρδί πέδιλο και μας τρέλανε! Δείτε το σούπερ look της: