Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμα της είχε ιδιαίτερο σκίσιμο! Μας γύρισε την πλάτη και αποκαλύφθηκε!

Ήταν... αποκαλυπτική!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμα της είχε ιδιαίτερο σκίσιμο! Μας γύρισε την πλάτη και αποκαλύφθηκε!

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη έχει ιδιαίτερο σκίσιμο στο πίσω μέρος. Η παρουσιάστρια μας γύρισε την πλάτη της και αποκαλύφθηκε.

Μπορεί πλέον στην εκπομπή της στον Alpha να επιλέγει πιο σκούρες αποχρώσεις και να προτιμά τα πιο casual looks για τις εμφανίσεις της, ωστόσο δεν είναι και λίγες οι φορές που με τα φορέματα της μας έχει εντυπωσιάσει.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα μωβ φόρεμα το οποίο τελείωνε λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ενώ το πάνω μέρος του ήταν σε φαρδιά γραμμή. Το συνδύασε προσθέτοντας στην μέση μια επίσης μωβ ζώνη.

Μάλιστα, στο πίσω μέρος του, είχε ένα ιδιαίτερο σκίσιμο στην πλάτη, το οποίο η παρουσιάστρια και μας αποκάλυψε.

Ελένη alpha

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα

Ελένη Μενεγάκη: Σε έκπτωση το μαύρο κολλητό φόρεμα της παρουσιάστριας! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει;

Σε έκπτωση το μαύρο κολλητό φόρεμα της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη! Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA καθημερινά κάνει όλες τις γυναίκες να "ζηλεύουν" με τις στιλιστικές της επιλογές! Γι αυτό και η ομάδα του Youweekly.gr κάθε φορά βρίσκει από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε κι εσείς!

Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις έκλεψε ένα από μαύρο φόρεμα που όμως είχε μια διαφάνεια που το έκανε να ξεχωρίσει!

Ελένη Μενεγάκη: "Πέταξε" τις γόβες! Αυτό είναι το παπούτσι που δεν βγάζει από τα πόδια της!

Ελένη Μενεγάκη ακριβά ρούχα

Το φόρεμα αυτό το εντοπίσαμε και μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση την συγκεκριμένη περίοδο!

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα έκπτωση

Από 119,00 ευρώ τώρα μπορείς να το πάρεις στα 107,00!

Θα το βρεις εδώ

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό και κοστίζει κάτω από 70 ευρώ!

Μάλιστα, το εν λόγω φόρεμα είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν, αφού ταιριάζει και σε μελαχρινές, και σε ξανθές! Μιλάμε φυσικά για το ναυτικό μπλε, το οποίο έκανε την επανεμφάνισή του και τρελαίνει ήδη κόσμο! Η Ελένη, σαν γνήσια fashionista το φόρεσε πρώτη σε εμπορικό κέντρο και καθώς έκανε την βόλτα της, όλοι την κοιτούσαν αφού το χρώμα αυτό τόνιζε όσο λίγα τα μάτια της!

Ελένη: Έγινε γνωστό! Αυτό είναι το νέο μέλος της εκπομπής της!

Παρόμοιο θα βρεις στην εταιρία Esprit και θα σου κοστίσει 69,90 ευρώ! Ακόμα να το πάρεις; Δείτε τις σχετικές μας φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε σε εμπορικό και κοίταγαν όλοι το φόρεμά της! Βγήκε από το... ναυτικό!