Χρήστος Μάστορας: Έμοιαζε σαν «δίδυμος» με τον ροζ πάνθηρα! Το σακάκι από άλλα επίπεδα!

Copy the look για τον καλό σου στις γιορτές!

Χρήστος Μάστορας: Έμοιαζε σαν «δίδυμος» με τον ροζ πάνθηρα! Το σακάκι από άλλα επίπεδα!

Ο Χρήστος Μάστορας έμοιαζε σαν «δίδυμος» με τον ροζ πάνθηρα! Το σακάκι από άλλα επίπεδα που πρέπει να πάρεις για τον καλό σου στις γιορτές!

Ο τραγουδιστής, έκανε άλλο ένα εκκεντρικό look αλλά παρέδωσε μαθήματα. Ο ίδιος, έβαλε σακάκι σε χτυπητό ροζ και μας τρέλανε κανονικά!

Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε την διαφορά ήταν το μαύρο χρώμα στα πέτα και σε όλος το μήκος του μπροστινού κομματιού. Αν το... σηκώνει το κλίμα και ο χαρακτήρας του αγοριού σου, πάρτο και δεν θα χάσεις! Να σας θυμίσουμε και την αποκάλυψη που έκανε για την σχέση του πρόσφατα!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Χρήστος Μάστορας: Φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε;

Ο Χρήστος Μάστορας φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε; Πάντως το εν λόγω χρώμα, είναι το νούμερο ένα trend της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για το magenda pink, το οποίο φοριέται από άντρες και γυναίκες σε όλο το πλανήτη! Είναι η πιο ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ και κολακεύει μελαχρινές αλλά και ξανθές, γυναίκες αλλά και άντρες!

Ο Χρήστος Μάστορας, με το δικό του μοναδικό στιλ ανέδειξε το trend με τον καλύτερο τρόπο και αν θες την γνώμη μας, σε περίπτωση που ο άντρας σου είναι γενικά μοντέρνος, ένα τετοιο σακάκι είναι top ιδέα για δώρο! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος το είχε φορέσει, όταν έκανε δηλώσεις για τις φήμες που θέλουν τις Μέλισσες να διαλύονται!

Χρήστος Μάστορας: "Διαλύει" τις «Μέλισσες»! Ποιος είναι ο λόγος;

Ποιος είναι ο λόγος που Χρήστος Μάστορας, "διαλύει" τις «Μέλισσες»;

Διαβάστε αναλυτικά τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το μέλλον του επιτυχημένου συγκροτήματος!

Χρήστος Μάστορας: Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά και δηλώνει... ερωτευμένος!

Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει με τις «Μέλισσες», ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει και δικά του ανεξάρτητα κομμάτια τα οποία μάλιστα έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία με τους Playmen, τη Rita Wilson, τον Δημήτρη Μπάση, αλλά και με τον Θέμη Καραμουρατίδη για το τραγούδι «Για όλα ικανοί» για την ταινία «Τζαμάικα» έχουν αποτελέσει μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του ερμηνευτή. Όσο για το τραγούδι «Δεν έχω ιδέα», πρόκειται για τη μεγαλύτερή του επιτυχία.

«Δεν μπορούν να μπουν όλα κάτω από τις Μέλιsses, διότι κάποιες επιλογές δεν εκφράζουν όλα τα μέλη του γκρουπ. Για παράδειγμα, το τραγούδι "stand by me now", που είχα κάνει μαζί με τους Playmen το 2015, ήταν κάτι πολύ προσωπικό και δεν ξέρω αν ήθελα να το μοιραστώ με τα παιδιά. Και στο λέω αυτό διότι τα τραγούδια περνάνε μέσα από το φίλτρο όλων των μελών της μπάντας και κάποιος από εμάς μπορεί να αλλάξει έναν στίχο ή κάποιο ακόρντο».

Μέλισσες διαλύονται χρήστος μάστορας

Ενώ συμπλήρωσε: «Όλο αυτό ήρθε πολύ ομαλά και δεν ενοχλήθηκε κανείς. Επιπλέον, δεν το είδα ως αυτονόμηση. Υπάρχει πλήρης ελευθερία στην μπάντα. Ξέρουμε τι είναι οι Μέλιsses αλλά και ο καθένας ξεχωριστά» ξεκαθαρίζει. Προηγουμένως αναφέρθηκε στο τραγούδι «stand by me now» και του ζητήθηκε να διηγηθεί την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Το έγραψα σε μια φάση της ζωής μου που η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που περιέγραφε ακριβώς τη στιγμή που ένιωθα πως χρειαζόμουν πολύ τη σύντροφο μου. Τη στιγμή που ήμουν στα χειρότερα μου. Και όντως η κατάσταση μου εκείνη την εποχή στην προσωπική μου ζωή δεν ήταν καλή. Τα τραγούδια είναι βιώματα. Αντλώ πολύ συναίσθημα από την προσωπική μου ζωή και αυτό τελικά μόνο καλό κάνει στα τραγούδια που γράφω, αλλά και στο πώς είμαι πάνω στη σκηνή» δήλωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής στο "People".