Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Χατζηγιάννης κοιτούσε μόνο τα πόδια της! Οι γόβες της είναι για πριγκίπισσες!

Σαν σύγχρονη Σταχτοπούτα!

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Χατζηγιάννης κοιτούσε μόνο τα πόδια της! Οι γόβες της είναι για πριγκίπισσες!

Οι γόβες της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μόνο για πριγκίπισσες! Κοιτούσε μόνο τα πόδα της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Η καλλονή παρουσιάστρια είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, αλλά και από τις πιο in fashion Ελληνίδες του καλλιτεχνικού χώρου!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον τελικό του The Final Four φόρεσε μια διάφανη τουαλέτα με κεντημένα αστέρια και με τα μαλλιά τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο, ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα, αλλά και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γοβάκια.

Όλο το στιλ παρέπεμπε σε μια σύγχρονη σταχτοπούτα και φυσικά αυτό που «κέντρισε» τα βλέμματα ήταν τα γοβάκια της, που τράβηξαν την προσοχή και συζητήθηκαν, τόσο που μέχρι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες φόρεσε τις πιο δύσκολες γόβες με τον πιο κομψό τρόπο!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβγαλε τα πόδια της έξω και έκανε τον Χατζηγιάννη να χάσει το μυαλό του!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβγαλε τα πόδια της έξω και έκανε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χάσει το μυαλό του!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός κάθε Κυριακή κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στον ΑΝΤ1 και στο Final Four!

Έτσι κι αυτήν την εβδομάδα η ίδια επέλεξε ένα one-shoulder maxi φόρεμα Yannis Laskos με σκίσιμο που έφτανε μέχρι ψηλά στο πόδι και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της δε θα μπορούσαν να μην κλέψουν την παράσταση και να μην τραβήξουν όλα τα βλέμματα! Είμαστε σίγουροι πως μέχρι και ο σύντροφός της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα έπαθε κάτι μόλις αντίκρισε το θέαμα!

Δείτε το σκίσιμο:

Ζέτα Μακρυπούλια The Final Four

Δείτε ολόκληρη την καταπληκτική της εμφάνιση:

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ένας κύκλος κλείνει για το ζευγάρι! Τα λόγια τους είναι όλο νόημα!

H Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μοιράστηκαν με το κοινό τους μηνύματα στα οποία τα λόγια τους είναι όλο νόημα, μιας και ένας κύκλος κλείνει απόψε για το αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους έκαναν φέτος την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο show του Ant1, «The Final Four». Απόψε, το show ρίχνει αυλαία, καθώς σε λίγη ώρα θα δούμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό.

Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής, θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα μηνύματά τους για την τελευταία μέρα προβολής του «The Final Four».

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δε διστάζει να το δείχνει, ανταλλάσσοντας ακόμα και ακριβά δώρα ο ένας με τον άλλον!

Από τη μεριά της, η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε:

«Τελικός @thefinalfourgr ! Ποιος θα κερδίσει φυσικά και δεν θα πω αλλά θα πω ότι είναι ένας τελικός που δεν πρέπει να χάσεις!! Πολλοί καλεσμένοι πολλές μονομαχίες μέχρι να φτάσουμε στον έναν και πολύ κέφι!! Τελευταίο επεισόδιο λοιπόν και τελευταίο post! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του project! Πέρασα υπέροχα μαζί σας για μια ακόμη φορα!! Απόψε 20:45 στον @ant1tv».

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο έστειλε το μήνυμά του: