Βίκυ Καγιά: Φόρεσε ασημί φόρεμα και έκανε τα νύχια της στο πιο «φλογερό» χρώμα! Έβαλε κόκκινο κραγιόν και ντύθηκε «Βασίλισσα»!

Βάλτο στο ρεβεγιόν και κλέψε την παράσταση!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε ασημί φόρεμα και έκανε τα νύχια της στο πιο «φλογερό» χρώμα! Έβαλε κόκκινο κραγιόν και ντύθηκε «Βασίλισσα»!

H Βίκυ Καγιά φόρεσε ασημί φόρεμα και έκανε τα νύχια της στο πιο «φλογερό» χρώμα! Έβαλε κόκκινο κραγιόν και ντύθηκε «Βασίλισσα», βάλε κι εσύ κάτι αντίστοιχο στο ρεβεγιόν!

Η παρουσιάστρια του GNTM παρέδωσε μαθήματα στιλ και πήρε το απόλυτο 10άρι! Έβαλε ασημί φόρεμα γεμάτο παγέτες, έκανε κόκκινα τα νυχια της και φόρεσε κραγιόν σε ίδιο χρώμα.

Αν είσαι καλεσμένη κάπου απόψε, μην διστάσεις να κάνεις copy the look και για εμάς, συμπλήρωσέ το με μαύρο οπάκ καλσόν. Σίγουρα θα είσαι από τις πιο καλοντυμένες... Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Να σου θυμίσουμε και μια ακόμα εμφάνιση της Βίκυς που μας είχε ενθουσιάσει, αλλά είναι σε λίγο πιο «απλούς» τόνους!

Βίκυ Καγιά: Ήταν φωτιά στα κόκκινα! Το ρούχο της είχε πούπουλα και τους άφησε όλους «ξερούς»!

Στο χθεσινό μεγάλο τελικό του GNTM, η Βίκυ Καγιά ήταν σκέτη "φωτιά" στα κόκκινα! Το ρούχο που φόρεσε ήταν κόκκινο και είχε πούπουλα! Τους άφησε με τη μία όλους "ξερούς"!

Το αγαπημένο μοντέλο είναι γνωστό για τις γκράντε και πολύ στιλάτες εμφανίσεις της! Φυσικά το ρούχο που θα φόραγε στον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι δε θα μπορούσε παρά είναι εντυπωσιακό.

Μπορεί ο τελικό να σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, το ρούχο της Βίκυς Καγιά ωστόσο ήταν χάρμα οφθαλμών!

Κόκκινο, μάξι με πούπουλα και φυσικά της πήγαινε εκπληκτικά!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε ασημί από πάνω μέχρι κάτω! Μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Κι όμως, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ασημί από πάνω μέχρι κάτω και το τόλμησε! Μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και μας «τρέλανε» κανονικά!

Αν δεν ρισκάρει άλλωστε η Βίκυ, τότε ποιος; Η ίδια το τόλμησε και φόρεσε ένα ιδιαίτερο σύνολο με ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο χρώμα! Παρόλα αυτά, το look της πήρε το απόλυτο 10άρι!

Τα trends για φέτος ορίζουν μεταλλικά χρώματα και η Βίκυ Καγιά, υιοθέτησε πρώτη την τάση της σεζόν. Η λαμπερή παρουσιάστρια έβαλε ασημί φόρεμα με ασημί μποτάκια, για να «δέσει» όμως το όλο λουκ, φρόντισε να τονίσει τη μέση της με μια μαύρη ζώνη. Αυτή η λεπτομέρεια έκανε για εμάς την διαφορά και έδωσε το κατάλληλο touch, ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό! Ειδικά με τις γιορτές να πλησιάζουν, copy the look και δεν θα χάσεις!

Hint: Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή, δες και μια εμφάνισή της με μαύρο φόρεμα που επίσης μας ενθουσίασε....

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με το ασημί της look από το Instagram: