Βίκυ Καγιά: Η τουαλέτα της έχει πάνω όλα τα χρώματα! Αν τολμήσεις και τη φορέσεις θα είσαι στο επίκεντρο των συζητήσεων!

Εσύ θα το φορούσες;

Βίκυ Καγιά: Η τουαλέτα της έχει πάνω όλα τα χρώματα! Αν τολμήσεις και τη φορέσεις θα είσαι στο επίκεντρο των συζητήσεων!

Η τουαλέτα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά έχει πάνω της όλα τα χρώματα και θα σε... τρελάνει. Αν τολμήσεις και τη φορέσεις θα είσαι στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο σε κάθε εμφάνιση της, τόσο δημόσια όσο και στην τηλεόραση, τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με τα σύνολα της.

Στον τελικό του GNTM επέλεξε να φορέσει μια πολύχρωμη maxi τουαλέτα που σίγουρα θα αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Την τουαλέτα της σχεδίασε η Mary Katrantzou και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε είναι εντυπωσιακό.

Βίκυ Καγιά: Έμοιαζε με πλάσμα από άλλο πλανήτη! Η μαύρη τουαλέτα με σκίσιμο που μας «έστειλε»!

Η Βίκυ Καγιά έμοιαζε με πλάσμα από άλλο πλανήτη! Η μαύρη τουαλέτα με σκίσιμο που μας «έστειλε» και είναι υψηλής ραπτικής! Προσέξτε: Μπορεί να μην είναι προσιτή σε τιμή αλλά σίγουρα θα βρείτε παρόμοιες στην αγορά!

Η Βίκυ, έβαλε την συγκεκριμένη τουαλέτα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του GNTM, από το οποίο είχαμε μια αποχώρηση βόμβα!

Η παρουσιάστρια, πιο όμορφη από ποτέ, έμοιαζε με πλάσμα από άλλο πλανήτη με τις αναλογίες της να μαγνητίζουν το βλέμμα. Η ίδια, διανύει ίσως την καλύτερή της χρονιά στιλιστικά και όχι μόνο και το μόνο σίγουρο είναι πως η εμφάνισή της ήταν για Όσκαρ! Για την ιστορία, να πούμε ότι την τουαλέτα σχεδίασε ο Άγγελος Μπράτης!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμά της, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ...

Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μπορεί το επεισόδιο του GNTM χτες, να ήταν γεμάτο ίντριγκες και επεισόδια, αλλά όλοι κοιτούσαν το φόρεμα της παρουσιάστριας! Λογικό μας φαίνεται, αφού είναι άκρως γιορτινό και ιδιαίτερο...

Η Βίκυ Καγιά, σαν γνήσια ιέρεια του στιλ, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει ενα look για 10άρι! Το φόρεμα της στο επεισόδιο του ριάλιτι που είχε.... πολύ «ζουμί», ήταν γεμάτο με μικρά στρας και είχε το κόψιμο που έχει ένα σακάκι! Το βρήκαμε στο EnnyMonaco Style αλλά επειδή έχει σχεδόν εξαντληθεί, καλύτερα να βιαστείς!

Ιδού και το σχετικό βίντεο από το Instagram της: