GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας μετά την αποχώρησή της!

"Πέταξε" το καρφί της!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας μετά την αποχώρησή της!

Αμέσως μετά την αποχώρηση της από το GNTM στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρία έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όσους τη στήριξαν αλλά και σε όσους τη σχολίασαν.

Η Μαρία ήταν σίγουρα μία από τις εκπλήξεις του παιχνιδιού μιας και έδειξε ότι ένα κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από μία επαγγελματία, φτάνοντας ως τις 4 του διαγωνισμού.

Χθες, η Μαρία άφησε το σπίτι του GNTM, σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, και σήμερα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήταν ένα πρωτόγνωρο ταξίδι για εμένα, με πάρα πολλές νέες εμπειρίες και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας και με στηρίξατε από το πρώτο λεπτό μέχρι και αυτή τη στιγμή! Ακόμα, θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς που δεν με συμπαθούν πως εφόσον είμαι εκτός τηλεόρασης πλέον μπορούν να με αγνοούν για να μην τους χαλάω τη μέρα.
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο για την άψογη συνεργασία τους μαζί μας και για τη δυνατή φιλία που ζήσαμε. Κάμεραμαν, ηχολήπτες, ηλεκτρολόγοι, σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη, συντάκτες, βοηθοί παραγωγής, υπεύθυνοι παραγωγής, υπεύθυνες παικτριών και άλλους τόσους που ήταν εκεί για εμένα.
Σας έλειψα»;

GNTM: Τα πρώτα λόγια της Μαρίας μετά την αποχώρηση της

Ποια τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά την αποχώρηση της από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Η Μαρία είχε μια εξαιρετική πορεία στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό και αποχώρησε μια μόλις «ανάσα» από το μεγάλο φινάλε.

«Δε μπορώ να είμαι πιο περήφανη για τον εαυτό μου. Δε μπορώ να είμαι πιο περήφανη για τις κοπέλες που αφήνω δίπλα μου. Δε συγκινούμαι εύκολα για να κλάψω. Αλλά έχω συγκινηθεί. Δε θα κλάψω όμως, γιατί σε τέτοιες στιγμές εγώ βγάζω χιούμορ. Οπότε, δεν είμαι σέξι, ναι!» είπε το μοντέλο μετά την αποχώρηση του.

GNTM - Highlights: Τα κλάματα της Κέισι και το «φετίχ» του Άγγελου Μπράτη!