Survivor spoiler 29/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 29/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Έχουμε χάσει την μπάλα φέτος με τις τόσες αποχωρήσεις στο Survivor. Ακόμα μία σημειώθηκε εχθές το βράδυ. Μια αποχώρηση που θα λέγαμε πως μόνο κακό δεν έκανε στην μπλε ομάδα. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς και κάπως έτσι οι Μπλε δυνάμωσαν αγωνιστικά και κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία.

Απόψε; Η δεύτερη μάχη έρχεται μεταξύ μπλε και κόκκινων. Ισχύει ακόμα πως κάθε νίκη είναι ένας πόντος για το έπαθλο της Πέμπτης που θα είναι μεγάλο, σαν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, μπορεί και καλύτερο βασικά. Και οι δυο ομάδες θέλουν να πάρουν αυτό τον πόντο. Οι κόκκινοι, δε, δεν θέλουν να θυσιάσουν ακόμα έναν παίκτη τους. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ψηφίστηκε εχθές. Δεν θέλουν να δουν άλλον κόκκινο στον τάκο. Θέλουν απόψε να πάνε στο συμβούλιο θεατές, θα τα καταφέρουν;

Δείτε επίσης: Survivor: Μυστήριο με την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου - Πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 29/4 στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Άσχημα νέα για τον Φάνη Μπολέτση - Δυστυχώς...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr οι Κόκκινοι θα μπουν στον στίβο μάχης δυναμικά και είναι έτοιμοι να πάρουν την εκδίκησή τους. Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένες αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως μέσα στην ημέρα θα κάνουμε update το επιβεβαιωμένο spoil μας... Τώρα το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, αν και νομίζουμε πως είναι ολοφάνερο (δείτε εδώ)